Dragoste

#cadouri craciun #relatie de cuplu #cadouri barbati #cadouri sentimentale #relatie fericita

6 cadouri sentimentale pentru un barbat

Cand iubesti, vrei sa faci cele mai frumoase cadouri persoanei iubite. In afara de cadoul de Craciun, ofera-i partenerului cele mai frumoase cadouri sentimentale in perioada sarbatorilor.

Timpul si eforturile tale in cautarea cadoului perfect pentru partener sunt cu siguranta apreciate de barbatul pe care il iubesti. Completeaza insa cadourile impachetate cu unele sentimentale, pe care i le poti oferi de-a lungul intregului an.
 

Fa-i complimente sincere


Complimentele sunt o unealta importanta intr-o relatie fericita . Atunci cand le oferi, ii arati partenerului ca il pretuiesti la fel de mult ca la inceput.

Cele mai reusite complimente sunt cele sincere, rostite cu un zambet pe buze. Cand vezi ca partenerul a depus eforturi pentru a-ti fi pe plac, spune-i cat de mult in apreciezi. Nu uita ca cele mai bune complimente nu se rezuma doar la aspectul fizic, ele pot viza si alte calitati ale partenerului.
 

Initiaza sexul dupa o cearta


Cel mai bun mod de a finaliza un conflict este o partida de sex. Multe cupluri evita activitatile sexuale si dovezile de afectiune dupa o cearta. In aceste conditii, conflictul se prelungeste si lucrurile de complica.

Initiaza o partida de sex dupa o cearta cu partenerul tau si fiecare isi poate exprima astfel regretele prin gesturi tandre . Mai mult, orgasmul te va face mai iertatoare, iar pe el il va face mai dispus la compromisuri.
 

Dezvolta o relatie buna cu familia lui


Daca partenerul este apropiat de familia lui, va aprecia cu siguranta ca si tu te intelegi bine cu ei. Nu esti nevoita sa respecti toate toanele soacrei, dar acorda-i respect si bunavointa.

Daca tii minte aniversarile tuturor membrilor familiei lui, vei da dovada de consideratie si partenerul va aprecia cu siguranta cadoul tau sentimental.
 

Lauda-l in fata apropiatilor


Barbatilor le place foarte mult sa se simta utili si apreciati. Cateva cuvinte de lauda in fata apropiatilor tai il vor incanta, mai ales cand sunt bine meritate.

Lauda-l si in fata prietenilor si rudelor lui, pentru a-l face sa se simta mandru si pentru a-i arata aprecierea ta cu acest frumos cadou sentimental.
 

Nu mima niciodata orgasmul


Unele femei considera ca fac o favoare partenerului daca mimeaza orgasmul pentru a nu-i rani egoul. Cei mai multi barbati pot insa infrunta cu usurinta realitatea si vor aprecia ca esti sincera cu ei.

Chiar daca renunti la aceast gest, este important sa nu uiti de tact. Nu-i desconsidera eforturile depuse pentru a te face sa ajungi la orgasm. Fii sincera si ghideaza-l cu gentilete in directia corecta. Cand te face sa ajungi la orgasm, momentul va fi mai placut pentru amandoi.
 

Fa-l sa se simta sexy


Partenerul tau vrea sa simta ca-l doresti, lucru ce ii intareste sentimentele pentru tine. Fa-l sa se simta sexy cu complimente deocheate sau exprimandu-ti atractia pentru el.

Sopteste-i la ureche cat de mult il doresti in timpul vizionarii unui film la cinema sau in timpul unui concert. Poti fi sigura ca se va grabi sa ajunga cat mai repede acasa pentru o seara fierbinte alaturi de tine.

Sursa foto: Chanderry.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului