Dragoste

#dragoste #aniversare #sex #relatii #cadou aniversare

6 cadouri aniversare pentru iubitul tau

 

Aniversarea voastra se apropie cu pasi repezi si nu vrei sa fii luata prin surprindere. Asa ca ar fi frumos sa-i cauti de pe acum iubitului tau un cadou personalizat, care sa il incante si sa-l amuze deopotriva. Chiar daca iti petreci destul de mult timp la cumparaturi, fie online, fie in magazinele de prin mall-uri, atunci cand vine vorba de cadou, nu ai mereu ideile originale pe care ti le-ai fi dorit. Acasa.ro iti ofera 6 idei de cadouri aniversare pentru iubitul tau!


1. Butoni

Carui barbat nu i-ar placea o pereche de butoni personalizati? Alege unii pe care ii are deja acasa si du-i la un atelier specializat sau cumpara unii pe comanda. Alege un design simplu, stralucitor sau mat, care sa inspire eleganta. Inscriptioneaza numele voastre pe ei sau pune poza voastra. Fa-i originali!


2. Bere buna

Da click-uri peste click-uri, cauta magazine de specialitate, intreaba expertii, intra pe forumuri si cumpara-i 6 sticle de bere buna. Cauta soiuri exclusiviste, super-premium, ce nu se gasesc in marile lanturi de magazine. Alege soiurile de bere ceha si nemteasca. Va ramane placut surprins de un asemenea cadou masculin.


3. Album foto

Pe hartie clasica sau pe carton foto, alege 10-20 de poze cu voi si aduna-le intr-un album de fotografii. Sunt amintirile voastre, care il vor face sa tresalte de emotie la fiecare poza. Personalizeaza-le cu un mesaj in dreptul fiecareia.


4. O aventura

De ce sa nu-i oferi o aventura de neuitat? De exemplu, ii poti face cadou un zbor cu balonul, pentru o priveliste de vis deasupra orasului. Luati cu voi sampania si doua cupe si ciocniti un pahar in cinstea voastra, atunci cand va aflati la zeci de metri deasupra solului.


5. Husa pentru tableta

Daca iubitul tau este un impatimit al tehnologiei, poti sa-i faci cadou o husa pentru tableta sa. Si pentru ca lucrurile sa fie si mai personale, inscriptioneaza-i numele in coltul din dreapta jos.


6. Sosete funny

Daca ai ramas in pana de idei, vino cu ceva total neasteptat cum ar fi o pereche de ... sosete! S-ar putea sa se amuze sau sa para socat, insa reactia de pe chipul lui va face toti banii!

Foto:bestanniversarygiftsformen1.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului