Dragoste

#barbati #barbat irezistibil #trasaturi barbati #barbat atractiv

5 trasaturi care te atrag instantaneu la un barbat

Dincolo de ochii patrunzatori si corpul bine facut cu care se indreapta ademenitor spre tine si care ti-au atras deja atentia, exista si alte caracteristici care fac un barbat irezistibil de la prima interactiune. Iata cateva trasaturi ale barbatilor care functioneaza precum un magnet pentru femei si care reprezinta ingrediente garantate pentru un flirt reusit!

1. Accentul sau particularitatile lingvistice

Straduinta si accentul unui barbat strain de a vorbi limba romana sunt absolut adorabile. Chiar si un barbat de origine romana care este usor balbait sau rarait devine irezistibil in fata unei femei. Cu alte cuvinte, ceea ce pentru ei poate fi un defect, pentru o femeie devine o calitate.

2. Simtul umorului

Simtul umorului este o abilitate care cantareste mult in cucerirea unei femei, iar un barbat ar face bine sa dea dovada de el inca de la primele interactiuni cu ea, daca vrea sa castige puncte serioase la capitolul flirt.

Un barbat care face o gluma buna imediat dupa ce faci cunostinta cu el va reusi sa te cucereasca fara prea mult efort. Pana la urma, cum sa nu-ti placa un barbat care te face sa zambesti incontinuu?!

3. Semne fizice distinctive

Femeile considera micile semne distinctive care brazdeaza chipul sau corpul unui barbat: cicatrice, semne din nastere, alunite etc. extrem de sexy. Aceste mici "defecte" le marcheaza personalitatea si le ofera un aer aparte, care-i masculinizeaza si-i fac instantaneu mai atractivi in fata femeilor.

4. Parfumul sau mirosul natural

Parfumul reprezinta una dintre cele mai puternice arme ale seductiei de care dispune un barbat. Cu o simpla pulverizare, pot intoarce privirile a numeroase de femei, fara ca macar sa deschida gura. Combinatia dintre parfum si feromoni este suficienta pentru a face un barbat irezistibil aproape instantaneu.

5. Atitudinea

Mersul, atitudinea, mimica - toate tradeaza o puternica incredere sau stima de sine ori, dimpotriva, lipsa ei. Un barbat cu un pas apasat, mers increzator si o atitudine care electrizeaza multimea din jurul lui va deveni instantaneu irezistibil in fata... tuturor.

Sursa foto: hollyscoop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului