Dragoste

#nunta #rochie de mireasa #ceremonie atipica #buchet de mireasa #jartiera

5 traditii de nunta la care sa renunti pentru o ceremonie atipica

Esti gata sa incalci traditiile legate de nunta si sa renunti la unele obiceiuri? Natasha Burton, freelancer pentru revista Cosmopolitan, spune ca este gata sa scape de aceste traditii si sa aiba o nunta cu totul speciala. Iata care sunt, in opinia ei, cinci obiceiuri de nunta la care este cazul sa renunti, pentru o ceremonie atipica.

1 Aruncarea buchetului

Buchetul de mireasa simbolizeaza ca domnisoara care il prinde va fi urmatoarea pe lista care isi va pune pirostriile. Este o superstitie acceptata de majoritatea mireselor, nu insa si de Natasha. Tanara afirma ca buchetul de mireasa este un lucru simbolic al tau, ca mireasa, si ar trebui pastrat ca amintire.

2 Recuperarea jartierei

Un obicei destul de jucaus, ce se practica la multe nunti, care poate capata valente erotice. Cu siguranta nu iti doresti ca sotul tau sa fie acoperit de fusta ta de mireasa in mijlocul atator oameni, in special mama, tata si socri.

3 Domnisoarele de onoare imbracate la fel

Un obicei care este la latitudinea fiecarei mirese. In opinia jurnalistei, nu trebuie sa iti obligi prietenele sa se imbrace la fel, sa poarte tocuri inalte si sa treaca prin tot supliciul de la biserica ce implica hora in jurul mesei si tinerea lumanarilor pe parcursul ceremoniei.

4 Mirele nu trebuie sa vada mireasa

Traditia aceasta se bazeaza pe superstitia conform careia mariajul vostru va avea ghinion daca el te vede imbracata cu rochia de mireasa inainte de a ajunge la biserica. Nu este adevarat, in acele momente esti atat de emotionata, incat ai nevoie de o imbratisare din partea viitorului tau sot si o reconfirmare ca esti superba in rochia aleasa.

5 Culoarea alba a rochiei

Cu adevarat un pas mare in incalcarea traditiei, pentru care trebuie sa fii foarte curajoasa. Gandeste-te numai la privirile nedumerite ale invitatiilor, care nu vor sti ce s-a intamplat cu rochia alba, cu care erau ei obisnuiti.

Indrazneste sa fii nonconformista si alege o rochie intr-un ton vesel, cum este siclamul sau purpuriul si vei fi cu adevarat deosebita. Daca nu poti face acest pas radical, alege o alta nuanta de alb, decat cea clasica, imaculata.

Sursa foto: landlockedbride.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare