Dragoste

# semne relatie # femei rele # relatii fericite #fericire cuplu #cum sa-l cuceresti

5 tipuri de femei de care barbatii fug unde vad cu ochii

Asa cum exista tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti, si reprezentantele sexului frumos au parte de "uscaturile" lor. Unele tipologii feminine sunt usor de recunoscut si nu vor obtine nici macar o prima intalnire, insa altele vor fi descoperite dupa cateva intalniri, iar alesul se va evapora rapid odata ce-si va da seama cu cine are de-a face. Iata de cine trebuie sa te feresti, daca esti barbat, si cum nu trebuie sa ajungi niciodata, daca esti femeie:

1. Printesa

Frumoasa, pretioasa, eleganta, s-ar putea sa te farmece cu rafinamentul ei. Insa Printesa este genul de femeie care se va astepta in primul rand ca tu sa-i fi supusul cel mai fidel. Vei fi insarcinat cu platitul tuturor notelor de plata, foarte repede si al facturilor de acasa si vei avea sarcina de a-i satisface orice pofta. Deloc ieftina de altfel. O recunosti usor: e mai degraba ca un copil, odata ce dai deoparte senzualitatea specifica varstei si statutului pe care si l-a asumat, nu e niciodata multumita de job (unde, evident, nu e apreciata la adevarata ei valoare), asa ca il schimba des, nu are prieteni din copilarie, nici nu a avut relatii de durata. 

2. Dramatica 

Te face sa te simti special, invaluindu-te cu complimente, cadouri, atentie. Ai spune ca e femeia perfecta, dar doar pentru scurt timp. In curand iese la iveala gelozia, nevoia de dramatism din viata ei, manifestata prin anxietate, schimbari bruste de atitudine, crize de furie. O astfel de femeie te va duce de la extaz la agonie in doar cateva clipe, iar tu te vei agata doar de amintirea clipelor perfecte de la inceput. Pana cand vei ceda nervos. 

3. Indecisa  

Functioneaza pe principiul una calda, una rece. Este normal ca la inceputul unei relatii sa existe un pic de joaca de-a cuceritul, dar daca isi ia energia din schimbarea continua a deciziilor, mai bine vezi-ti de drum. Unele femei adora sa aiba alaturi barbati care insista, care nu primesc un refuz, insa viata alaturi de acestea este foarte greu. Nu veti reusi niciodata sa planificati un concediu din timp, sa ajungeti la o petrecere printre primii invitati sau sa stii ce vrea cu adevarat de la tine. Nici ea nu stie, pentru ca nu se poate decide.

4. Desteapta 

Este desteapta, cel mai probabil are o colectie de diplome, dar pe langa acest lucru, nu are deloc empatie, nu poate sa asculte, nu stie sa dea un sfat sau sa raspunda la o intrebare fara sarcasm. Increderea in sine ar putea fi atragatoare la inceput, insa te vei satura curand de aceasta "stie-tot" care mai e si rautacioasa pe deasupra. 

5. Dependenta 

Se va strecura rapid sub pielea ta, pozand intr-o femeie care are nevoie sa fie salvata. Adica ajutata. Iar tu te vei simti cavalerul ei in armura stralucitoare si, pentru scurt timp, vei fi flatat de aceasta postura. Dar apoi o vei vedea cum e cu adevarat: se plange mereu, de cele mai multe ori chiar plange, iti trimite mesaje mereu, devine obositoare. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare