Dragoste

#relatie cuplu #incredere partener #prietena iubit #furt iubit

5 semne clare ca vrea sa-ti fure iubitul

Increderea in partenerul de viata este elementul cheie al unei relatii reusite. Cel putin asa sustin la unison specialistii in relatii de cuplu, care te sfatuiesc intotdeauna sa ai incredere in iubitul tau. Cu toate acestea, uneori ar trebui sa te intrebi care este limita increderii? Se poate ca aceasta sa te faca sa pierzi din vedere semne clare ale infidelitatii lui sa nu vezi ca o terta persoana incearca incet, incet sa isi faca loc in relatia vostra, cu scopul de a te da la o parte?

Este bine sa ai incredere in partenerul tau si sa crezi ca are ochi doar pentru tine, insa si mai bine este sa fii vigilenta, macar atunci cand tabloul vostru conjugal este completat de o a doua femeie, fie ea prietena buna a iubitul tau, fie colega de munca, vecina sau amica din liceu. Anumite semne ar putrea trada interesul ei de a-ti fura iubitul.

1. Este mult prea prietenoasa cu tine

Unele femei au o doza buna de viclenie, asa ca nu ar trebui sa fii surprinsa daca o femeie din anturajul iubitului tau incearca sa fie prea prietenoasa cu tine. Scopul ei este unul clar: vrea sa-ti fure iubitul si, prin prietenia cu tine incearca sa-si ascunda intentiile, ba chiar sa afle detalii personale despre relatia vostra, pentru a le folosi in favoarea ei.

2. Il complimenteaza prea des

Daca femeia din preajma iubitului tau il complimenteaza prea des, ar putea fi un semn ca incearca sa ti-l fure. Ea stie clar ca orice barbat se simte flatat cand primeste complimente si este constienta ca daca el este vulnerabil, va ceda in fata laudelor.

3. Ii comenteza fiecare postare si poza de pe Facebook

Facebook-ul este locul in care "hoatele" de barbati se simt cel mai bine. Daca observi ca una dintre prietenele iubitului tau ii comenteaza fiecare poza, fiecare postare, ii trimite pupici si este mult prea dragastoasa cu el, te-ai putea intreba daca nu cumva vrea sa ti-l fure.

4. Il suna la orice ora si ii cere ajutorul

Se intampla frecvent ca una dintre amicele iubitului tau sa il sune, poate chiar tarziu in noapte, si sa-i ceara ajutorul pentru schimbarea unui bec, pentru anihilarea unui paianjen sau pentru orice alta treaba de acest fel? Acesta ar putea fi un semn ca incearca sa-ti fure iubitul, ca este dependenta de atentia lui.

5. Nu are nicio jena sa ii faca ochi dulci de fata cu tine

Cand va intalniti toti 3, observi ca ea nu are nicio jena sa ii faca ochi dulci iubitului tau? Daca nu incearca sa ti-l fure, nu are niciun alt motiv sa procedeze astfel, deci fii atenta la comportamentul ei.

Sursa foto: madamenoire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare