Dragoste

# semne relatie #relatia perfecta # cum il cuceresti #relatii #dragoste

5 semne ca iubitul tau iti va frange inima. Cand trebuie sa fugi

Traiesti din nou fiorii unei iubiri proaspete si esti extrem de entuziasmata, insa ceva pare sa nu fie chiar in ordine. Daca bifezi din lista de mai jos cel putin trei situatii, iti dam o veste proasta: barbatul perfect este cat se poate de imperfect si ar trebui sa iesi din aceasta relatie inainte sa te faca sa suferi.

Nu ti-a facut cunostinta cu prietenii lui

Daca ati iesit o singura data in oras sau cel mult 3-4 saptamani, este normal. Dar cand aveti deja o relatie, macar accidental si tot ar trebui sa dai pesye 1-2 prieteni. Daca evita sub diverse pretexte o iesire cat de scurta cu amicii, ori este un sociopat si nu are prieteni, ori pur si simplu nu vrea sa te prezinte ca "oficiala" . Un astfel de barbat nu are ce cauta in viata ta.

Nu stii nimic despre jobul lui

Nici nu stii prea bine cu ce se ocupa, n-a pomenit niciodata despre taskuri, colegi, orice. Atatea secrete nu sunt semn bun, este clar ca nu vrea sa te lase sa-i intri prea mult in viata. 

Nu ramane/ramai peste noapte

Daca se urca intr-un taxi imediat dupa partida de amor, este clar ca nu vrea sa se implice prea mult in relatia cu tine. Alt semn ca te va face sa suferi cat de curand este faptul ca nici tu nu ai voie sa ramai la el si, cu atat mai putin, sa lasi vreo urma in viata lui. Nu faceti poze impreuna, nu ai o periuta de dinti la el, nici macar o clama pentru par sau o cana de cafea. Fugi cat vezi cu ochii. Vrea doar o aventura. 

Dispare cand vrea, dar tu nu ai voie sa faci la fel

Aveti o relatie si nu prea. Apare cand nu te astepti, va vedeti, totul este perfect, dar apoi dispare fara nicio explicatie. Totusi, vrea sa stie tot ce faci, cu cine si de ce. Nu conteaza ca el nu face la fel si ca uneori nici nu-ti raspunde la mesaje sau telefoane cu orele/zilele. La inceput poate parea ca este interesat de tot ce faci, iar acest lucru este usor de confundat cu interesul pentru tine, insa daca nu-i place sa iesi cu alti prieteni prea des, fie ei si colegi de serviciu, este clar un barbat posesiv. Poate chiar si implicat intr-o alta relatie. Fugi cat te tin picioarele!

Foto: hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare