Dragoste

#semne #vacanta #incredere #compatibilitate #relatie #tabieturi

5 semne ca aveti o relatie in toata regula

Ai inceput de ceva timp o relatie cu un barbat, dar inca nu esti sigura de viitorul vostru sentimental? Exista cateva semne care tradeaza compatibilitatea dintre voi si pot confirma faptul ca aveti o relatie in toata regula, care poate culmina, de ce nu, cu o casatorie.

1 Sunteti sinceri unul cu celalalt

In momentul in care reusiti sa fiti sinceri unul cu celalalt, inseamna ca aveti o relatie in toata regula si nu va temeti sa va expuneti punctul de vedere. Specialistii sustin ca sinceritatea este un aspect deosebit de important intr-o relatie. La inceput, fiecare mai scapa cate o minciuna, fie ea si nevinovata.

Din aceasta minciuna nevinovata se pot naste noi si noi minciuni ce pot dauna relatiei. Insa, daca ati stiut cand sa spuneti stop, este semn ca va pasa de relatia voastra si va doriti sa fiti impreuna mult timp de acum incolo.

2 Aveti incredere unul in celalalt

Ai incredere in iubitul tau, chiar daca stii ca va fi departe de tine o perioada mai lunga de timp? Si viceversa este valabila? Inseamna ca tu si partenerul tau aveti o relatie in toata regula, bazata pe respect reciproc si pe dragoste sincera.

3 Va sarutati pasional in vazul lumii

Sarutul pasional in vazul lumii este o dovada a faptului ca va leaga o iubire ca in povesti, pe care nu vreti sa o tineti ascunsa. Va sarutati de fata cu prietenii vostri, va tineti strans de mana cand mergeti pe strada, sunteti romantici si tandri unul cu celalalt?

Inseamna ca aveti o relatie in toata regula si lucrurile sunt cat se poate se serioase intre voi. Cu siguranta prietenele tale te invidiaza pentru faptul ca ai avut sansa de a cunoaste un barbat perfect.

4 Va invatati reciproc obiceiurile

Daca va invatati reciproc obiceiurile si le acceptati, inseamna ca aveti o relatie in toata regula. Fiecare persoana are mici tabieturi personale pe care le respecta cu sfientenie. Daca partenerul le accepta pe alte tale si nu incearca sa te convinga sa renunti la ele, este semn ca tine la tine si te place asa cum esti.

Si in cazul tau ar trebui sa fie valabil acest lucru. Obiceiurile proaste ale iubitului tau sunt doar ale lui, iar daca il iubesti, i le accepti.

5 Va planificati vacanta de vara in iarna

Daca tu si partenerul tau va planificati vacanta de vara inca din iarna, ba chiar platiti o parte din bani, inseamna ca aveti o relatie in toata regula si va vedeti impreuna si peste jumatate de an, un an sau mai multi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare