Dragoste

#barbati #odihna #curiozitate #secrete #monopol

5 secrete pe care partenerul tau le tine doar pentru el

In ciuda faptului ca ascunderea unor fapte si informatii in cuplu nu este tocmai propice armoniei in dragoste, exista cateva secrete pe care partenerul tau le tine doar pentru el, cata vreme nu raneste pe nimeni prin aceasta discretie. Asa cum si tu ai micile tale "mistere" pe care le pastrezi intr-un cufar al mintii bine inchis, si jumatatea ta omite sa marturiseasca anumite lucruri intime despre sine.

Chiar daca urmatoarele secrete nu sunt valabile integral in toate cazurile, multe dintre ele apartin indragostitilor din lumea intreaga. Iata ce poate sa tina doar pentru el partenerul tau, din diverse motive!

1 Iti verifica telefonul in secret

Acest act nascut, aparent, dintr-o gelozie patologica este ca un fruct interzis, absolut irezistibil pentru orice om de pe planeta. Tu nu ai tras cu ochiul in telefonul partenerului cel putin o data in relatia voastra? Sigur ca da. Totusi, cand iti intrebi jumatatea daca a umblat cu celularul tau, auzi un "NU" hotarat si replica traditionala "am incredere in tine".

In realitate, sansele ca el sa iti umble prin casuta de mesaje in timp ce dormi sau faci un dus sunt de 99,9%. Curiozitatea este inscrisa in natura umana, deci nu o blama prea tare!

2 Omite detalii picante din trecutul sau sexual

Daca a avut o aventura traumatizanta in tabara din clasa a 8-a cu o colega mai mare care s-a amuzat pe seama "barbatiei" lui nu inseamna ca ii face si placere sa iti povesteasca acest episod. Intotdeauna exista mici detalii stanjenitoare din trecutul sexual al partenerului tau, minore si rusinoase, despre care nu ii place sa vorbeasca.

3 Detesta sa dai buzna in baie

Oricat de relaxata ar fi atitudinea partenerului tau vizavi de circumstantele intime in care s-ar afla de-a lungul zilei, cu siguranta detesta sa intri in baie peste el, cand isi citeste linistit ziarul sau se joaca pe tableta, stand pe closet.

Daca ii si atragi atentia asupra timpului absurd pe care il petrece in aceste momente, cu siguranta ii starnesti revolte interioare de proportii.

4 Nu suporta sa pui stapanire pe telecomanda

Instinctul masculin este de vina pentru aceasta obsesie, deseori nerostita, a barbatilor fata de telecomanda televizorului. Nu incerca sa o manevrezi tu de fiecare data, daca nu vrei sa dai nastere sentimentelor negative in sufletul lui.

5 Ii place sa doarma fara tine

Din cand in cand, ii place la nebunie sa se intinda in tot patul, fara sa i se fure toata patura. Nu ti-o spune, pentru ca nu ar fi deloc romantic!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare