Dragoste

#povesti de dragoste #cele mai frumoase povesti de dragoste #povesti de dragoste incredibile

5 povesti incredibile care atesta dragostea adevarata

Ai incetat sa crezi in dragostea adevarata? Consideri ca vremurile in care traim nu mai accepta iubiri romantice? Te vom surprinde cu 5 povesti de amor care iti vor zdruncina parerile si te vor face sa visezi din nou la dragostea adevarata.

In ciuda opiniei generale despre disparitia actelor romantice de dragoste, inca mai exista oameni care nu isi reprima sentimentele si isi dovedesc iubirea prin gesturi de-a dreptul emotionante.

1. Norma si Gordon Yeager

Cuplul a convietuit in armonie mai bine de 7 decenii, pana cand cei doi au fost implicati intr-un accident de masina. Spitalizati in acelasi salon si in stare de inconstienta, cei doi au decedat tinandu-si strans mainile, la doar o ora diferenta.  //familie-relatii.acasa.ro/dragoste-50/dragostea-lor-a-fost-una-vesnica-povestea-de-dragoste-bizara-a-doi-varstnici-din-sua-186723.html

Sursa foto: petrumihaisacu.blogspot.com

2. Taylor Morris si Danielle Kelly

Desi pare greu de crezut, Taylor Morris si Danielle Kelly si-au consolidat relatia dupa ce el si-a pierdut ambele picioare intr-o explozie. Povestea celor doi a facut inconjurul lumii datorita fotografului Tim Dodd care, impresionat de sentimentele puternice care ii leaga, a realizat o colectie de 22 de fotografii avandu-i drept protagonisti.

Sursa foto: goodmenproject.wpengine.netdna-cdn.com

3. Fred Stobaugh si Lorraine Stobaugh

Cand Lorraine Stobaugh a decedat, la 72 de ani, sotul acesteia, Fred Stobaugh, in varsta de 96 de ani, a compus un cantec in onoarea ei. Ulterior, a participat la un concurs organizat de Green Shoe Studios, unde a reusit sa atraga atentia producatorului Jacob Colgan, care a decis sa il inregistreze.

Sursa foto: billboard.com

4. Amreen si Lokesh

Amreen era de religie musulmana, iar jumatatea ei se inchina zeitatilor hinduse. Cand au aflat, in 2009, ca mariajul lor nu este permis si ca va fi desfacut de autoritati, au decis sa se sinucida impreuna, prin otravire.

5. Harold si Ruth Knapke

Relatia lor a inceput in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si a durat 66 de ani. Ruth contractase o infectie cu putin timp inaintea decesului. Harold nu a suportat aceasta veste si a decedat la cateva zile dupa ce a aflat. In aceeasi zi, s-a stins din viata si Ruth. Copiii celor doi considera coincidenta ca pe un ultim act de iubire.

Sursa foto: gma.yahoo.com

Asadar, dragostea adevarata exista! Gesturile acestor 5 cupluri stau marturie in fata sentimentelor sincere si a emotiilor puternice. Daca nu ai intalnit inca iubirea si devotamentul, nu-ti pierde speranta, niciodata nu este prea tarziu. Crede in dragostea perfecta si o vei avea.

Sursa foto principala: goodmenproject.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare