Dragoste

#parteneri #locuinta #divort #luna de miere #sex #nunta #mireasa #partaj #zid

5 povesti de divort cu motive ciudate

Pentru unele femei, marimea organului sexual al partenerului chiar conteaza, iar de multe ori poate fi un argument hotarator in decizia de divort. Asa s-a intamplat in cazul unei taiwaneze in varsta de 52 de ani, care a rupt mariajul cu sotul, din cauza penisului prea mic al barbatului sau. Pentru ca nu se mai intelegeau, partenerii unui alt cuplu au fost obligati de judecator sa-si construiasca un zid de caramida despartitor in propria locuinta!

Daca ti-am starnit curiozitatea, citeste mai jos cateva povesti de dragoste care s-au terminat ciudat in urma divortului.

1 Penis prea mic

Potrivit "The Daily Chili", o femeie din Taiwan in varsta de 52 de ani a cerut separarea de proaspatul sot in varsta de 55 de ani, din cauza penisului acestuia, care masoara doar 5 centimetri. Desi erau de 4 ani impreuna, abia in noaptea nuntii, femeia si-a dat seama de problema sotului sau. Pe langa marimea prea mica, l-a acuzat pe barbat si ca ar fi impotent. Aceste doua argumente chiar au fost luate in considerare in procesul separarii.

2 Obiectul partajului: rinichiul

O poveste tragica si comica in acelasi timp este si cea a unui cuplu din Long Island. Dupa ce s-au luptat pentru avere timp de 4 ani prin tribunale, in iulie 2005 sotul, un reputat chirurg, si-a cerut inapoi rinichiul pe care l-a donat de buna voie sotiei!

3 Fiecare cu jumatatea lui

In 2008, Moeun Sarim a respectat la propriu regula "fiecare cu jumatatea lui", dupa ce a divortat de sotia sa. Asa ca intr-o zi, barbatul si-a chemat in ajutor rudele si a taiat casa pe din doua. Se pare ca sotia sa inca locuieste in jumatatea de casa care i-a revenit.

4 Baiatul mamei

O alta despartire dintr-un motiv cel putin ciudat a avut loc intre doi tineri italieni, chiar la inceputul acestui an. Pentru ca dragostea fata de mama sa era atat de puternica, mirele nu s-a putut desparti de aceasta nici macar in luna de miere. Tanara mireasa a divortat dupa trei saptamani.

5 Cu zidul in casa

In 2007, cand au divortat, nici prin cap nu le-a trecut unor tineri din New York ca vor ajunge sa imparta aceeasi casa, despartiti de un zid de caramida. Si totusi, pentru ca nici unul nu a renuntat la partea lui de locuinta, un judecator le-a cerut s-o imparta pe din doua cu ajutorul unui zid.

[[foto:slaq.am]]
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare