Dragoste

#partener de incredere #relatie stabila #relatie de cuplu #partener #cuplu

5 moduri prin care poti recunoaste un partener de incredere

O relatie sanatoasa se bazeaza pe incredere, insa nu intotdeauna stii sa recunosti semnele care sa iti arate ca partenerul de viata merita toata daruirea ta. Iata cum iti poti da seama daca e persoana perfecta pentru tine:

1. Un partener bun ignora trecutul si nu face tot posibilul sa iti aminteasca eventualele greseli pe care le-ai savarsit pana atunci.

2. Nu te compara cu altcineva. O persoana care merita efortul si daruirea ta este cea care stie ca oamenii sunt diferiti si ca nu are motive sa te asemene sau deosebeasca de fostii parteneri.

3. Stie sa iti respecte libertatea. Prea multa vreme petrecuta impreuna poate duce la sufocare, astfel ca un bun partener de viata va intelege ca ai nevoie de timp personal.

4. Are simtul umorului. Persoana care stie sa te faca sa razi, dar care se amuza sincer la glumele tale este una potrivita si de viitor.

5. Este rezonabil. Persoana care are asteptari realiste de la relatia voastra, care stie sa isi recunoasca greselile, dar sa le admita si pe ale tale inseamna ca e intelegatoare si ca merita increderea ta.

Sursa foto: lifehack.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului