Dragoste

# relatii fericite #relatii serioase #fericire cuplu #cupluri #cum sa-l cuceresti

5 lucruri pe care le fac cuplurile cu adevarat fericite. Tu le faci?

Daca nu stii in ce punct al relatiei voastre va aflati, exista o modalitate simpla de a afla daca aveti sau nu un viitor impreuna. Citeste lista de mai jos si daca raspunsurile tale sunt "da", aveti toate sansele sa ramaneti impreuna pana la adanci batraneti:

1. Petreceti mult timp impreuna. Nu pentru ca sunteti obligati, ci pentru ca va face placere. Indiferent ca este programat sau nu, timpul petrecut impreuna este special si va relaxeaza, indiferent de ce faceti.

2. Stii limbajul secret al dragostei voastre. Dincolo de cuvinte, priviri, atingeri, gesturi - toate sunt dovezi de afectiune si este important sa va cunoasteti suficient de bine astfel incat sa stiti sa cititi aceste semnale. 

3. Va ascultati. Cu adevarat, fara sa va intrerupeti sau sa va ganditi la problemele de la serviciu sau lista de cumparaturi. Atunci cand partenerul vorbeste, este bine sa ii aratati ca se bucura de intreaga voastra atentie, privindu-l, raspunzandu-i cand este cazul. 

4. Planuiti viitorul impreuna. Va impartasiti totul, indiferent daca este vorba de urmatoarea vacanta, de cumparaturile de weekend sau de casatorie, copiii... Sunteti o echipa in tot si in toate, iar acest lucru va da un sentiment de siguranta.

5. Nu uitati de micile detalii. Cum ar fi sa spuneti "te iubesc", chiar si cand partenerul stie acest lucru. Sau sa va imbratisati dimineata, sa va sarutati de "noapte buna". Lucrurile care il reasigura pe partener de afectiunea ce i-o purtati sunt un ingredient esential al cuplurilor fericite. Nu il ignorati! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare