Dragoste

#relatie de dragoste #relatie de iubire #femei #iertare

5 lucruri pe care femeile le trec prea usor cu vederea la barbati intr-o relatie

Ca lasa capacul ridicat la toaleta si uita sa inchida tubul de la pasta de dinti nu mai sunt demult motive nici macar de cearta in cuplu, daramite de despartire! Acestea au fost inlocuite de alte lucruri, mult mai grave, pe care barbatii le fac, dar pe care femeile le trec cu vederea mai usor decat pe altele, mai minore. Iata cateva lucruri uimitoare pentru care barbatii scapa netaxati de catre partenerele lor!


1. Obsesia pentru sport

Ca barbatilor le place sportul, stie toata lumea, iar ca unii dintre ei pot deveni obsedati de unele dintre ele, este un lucru destul de enervant, dar nu hotarator pentru demersul unei relati.

Desi ai un barbat obsedat de sport, care nu te lasa sa te uiti la altceva decat la meciuri si anuleaza iesiri in oras din cauza competitiilor, esti dispusa a treci cu vederea aceste lucruri, de dragul lui.


2. Lipsa reactiei imediate la apelurile tale telefonice

Il suni, nu raspunde, dar nu te suna inapoi nici macar dupa o ora de la apelul tau! Este cat se poate de enervant si un obicei neplacut frecvent intalnit la barbati, care, la inceputul relatiei, duc la scandaluri, insa dupa o perioada, devin, pur si simplu, amanunte pentru tine.


3. Flirturile cu alte femei cand este ametit

Nu accepti sub nicio forma ca partenerul tau sa flirteze cu alte femei, insa daca o face cand este usor ametit, ai tendinta de a-i oferi circumstante atenuante. Sa fie oare un argument plauzibil pentru a trece peste interesul pe care-l manifesta pentru alte femei? Pentru multe femei, da!


4. Lipsa constanta de punctualitate

Daca esti obsedata de punctualitate si pui mare pret pe aceasta calitate la oameni, dar ai intalnit un barbat care nu are nici in clin nici in maneca cu aceasta insusire, vor iesi ceva scantei in relatia voastra.

Intr-un final insa realizezi ca iubirea pentru el este mai mare decat obsesia ta pentru punctualitate si, desi inca te mai irita cand intarzie, eviti sa izbucnesti un scandal inutil.

Si cu nervii si stresul tau provocat de aceasta incapacitate a partenerului de a respecta orele de intalnire, cine se ocupa?


5. Crizele de nervi provocate de modul in care te imbraci

Nu ti se pare normal ca un barbat sa iti dicteze cum sa te imbraci ori sa aiba ultimul cuvant de spus in alegerea unei tinute. Insa chiar si asa, tot ti s-a intamplat de cateva ori ca partenerul sa iti critice garderoba, iar tu, sa faci un compromis si sa faci ca el, pentru a evita un scandal. Dar el ce compromisuri face pentru tine?!

Sursa foto: astrologysolution.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului