Dragoste

# cums a fii sexy # femeie sexy # cum il cuceresti #relatii

5 lucruri pe care barbatii le gasesc sexy la o femeie

Dincolo de astepctul fizic, barbatii vad mult mai multe lucruri la o femeie decat ati crede. Astfel, exista suficiente parti, mai putin expuse fixic, care il impresioneaza si il cuceresc, asa ca ar trebui sa ai mai multa "grija" de cum le prezinti, sustin expertii in relatii:

1. Vocea ta 

Barbatii adora o voce vesela, care nu este stridenta. Cam acestea sunt cerintele. Nu conteaza daca vocea ta e joasa, ascutita, ragusita sau copilaroasa. Important este cum o pui in valoare. Ea ii va rasuna in urechi cand va despartiti, asa ca incearca sa nu urci mai multi decibeli deca e cazul. Altfel se va simti cicalit.

2. Rasul si umorul tau

Femeile vesele, cu umor, carora le place sa rada sunt cele mai populare. Radiaza si acest lucru este de multe ori contagios. Asa ca nu intra intr-un joc de cucerre daca esti intr-un loc intunecat al sufletului tau. se va simti acest lucrur si il vei indeparta.

3. Felul cum mergi/dansezi 

Importanta gratiei, increderii in sine se simte imediat intr-o relatie. Si aceste atribute se citesc cu usurinta din felul in care merge sau danseaza o persoana. Iar femeile pot transmite mult mai multe lucruri, insclusiv senzualitate, feminitate, mister. Tine privirea sus si nu te feri sa arati ca esti o persoana care stie ce vrea. Nu trebuie insa sa fii ostentativa, nimeni nu vrea o femeie-barbat. 

4. Parfumul tau 

Pielea ta are un miros specific. Pe care il vei imprima pe perna, in asternuturile lui. Si il vei lasa visand la tine. Asta in conditiile in care igiena ta este perfecta si nu vei lasa in urma un miros pe care sa-si doreasca sa-l uite rapid. Asta inseamna ca nu vrei ca pielea ta sa miroasa a transpiratie, a tigara sau alcool. Adauga la o piele curata, perfecta, un strop de parfum si vei fi inconfundabila. Parfumul de calitate, in cantitate moderata, trebuie sa fie subtil, sa completeze, nu sa epateze. 

5. Timiditatea 

Dupa cum spuneam, putini sunt barbatii care prefera partenerele dominatoare. Poti afisa o usoara timiditate, il poti lasa sa fie cavaler. Pana la urma barbatii sunt sexul tare si trebuie sa se manifeste ca atare. Dezbraca-te de inhibitii in pat insa, si vei fi mereu in inima lui. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare