Dragoste

#bijuterie #bijuterii #pret #economie #inel de logodna #diamant

5 lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de a cumpara inelul de logodna

Povestile si opiniile despre cum ar trebui sa se desfasoare o logodna difera de la persoana la alta. Intrebata, fiecare persoana va avea propria versiune. Logodna implica emotii si trairi diferite, insa un singur lucru este comun: inelul de logdona. Iata ce trebuie sa stii inainte de a porni la cumparaturi si cum ar trebui sa alegi inelul de logodna. 

1 Inelul de logodna costa cat doua salarii

Ideea ca inelul de logdona trebuie sa fie neaparat scump nu este decat un mit. Poti gasi inelul perfect la doar cateva sute de lei. Daa vei merge intr-o bijuterie, personalul te poate indruma si iti poate arata inele de logodna care se incadreaza exact in bugetul de care dispui.

2 Atentie la categoria din care face parte diamantul

Diamantele sunt impartite in opt categorii in functie de taiere si gradul de slefuire. Cu cat diamantul prezinta mai multe erori, pretul acestuia scade. Daca vei cumpara un inel de logodna ce face parte dintr-o categorie mai putin calitativa, nu se va vedea cu ochiul liber, astfel ca nu are rost sa platesti o avere pe un diamant fara eroare, care arata la fel ca un diamant cu mici imperfectiuni.

3 Nu ocoli diamantele colorate

Chiar daca Ben Affleck i-a oferit fostei sale iubite, Jennifer Lopez, un inel cu un diamant colorat pe care a dat nu mai putin de 1,2 milioane de dolari, asta nu inseamna ca toate diamantele colorate au preturi exorbitante. Multe dintre diamantele colorate costa la fel ca diamantele albe, unele dintre ele chiar mai putin, aproximativ 1 din 100.000 dintre pietrele pretioase care se regasesc in magazine fiind cu adevarat veritabile. Prin urmare, poti cumpara un inel de logodna unic, cu diamant intr-o culoare fantezista, la un pret accesibil.

4 De fapt, nici nu trebuie sa cumperi un diamant

Fiecare zodie are o piatra pretioasa care ii poarta noroc si o caracterizeaza. Acest pietre au o gama larga de preturi, de la cateva zeci de lei la cateva sute de lei, si sunt de efect, oferind o nota personala. Chiar si Kate Middleton a primit ca inel de logodna un inel cu safir!

5 Poti economisi bani cumparand online

Multumita internetului, poti cumpara online chiar si un inel de logodna. Aceste produse nu contin suprataxe si alte costuri suplimentare. Singurul dezavantaj este acela ca nu poate fi palpabil, insa daca alegi un site serios, poti sa beneficiezi de faptul ca il poti returna in termen de 60 de zile, oportunitate pe care o bijuterie nu ti-o poate oferi.

Sursa foto: www.ziaremondene.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare