Dragoste

#casnicie #pachet #imbratisari #secrete casnicie #biletele

5 lucruri marunte care fac casnicia sa mearga

Sunteti impreuna de mai multi ani, insa relatia voastra nu mai este ca inainte? Simti ca s-a schimbat ceva intre voi doi, iar casnicia merge din inertie, nu datorita voua? Lucrurile marunte fac de cele mai multe ori diferenta, astfel ca nu ezita sa le pui in aplicare pentru un mariaj perfect! Iata cinci gesturi marunte care fac casnicia sa mearga.

1 Micile ritualuri

In fiecare dimineata, inainte sa plecati la serviciu, faceti-va timp pentru micile ritualuri. In timp ce ea este ocupata cu pregatirea pachetelului cu mancare pentru tine si pentru cei mici, tu pregateste cafeaua.

2 "Te iubesc pentru ca..."

Dezvolta-ti spiritul creativ cu ajutorul unei table de scris cu creta, pe care sa o agati in bucatarie. Scrie "Te iubesc pentru ca..." si completeaza in fiecare dimineata cu alte cuvinte spatiile punctate.

3 Imbratisarile

Nu uita sa iti imbratisezi sotul/sotia. Nu trebuie sa o faci in fiecare zi, insa este important sa o faci. Atingerile sunt cheia unei relatii frumoase si armonioase. Chiar daca ati uitat sa va mai imbratisati, niciodata nu este prea tarziu sa o faceti, iar atingerea nu trebuie sa aiba conotatie sexuala, ci sa vina din suflet, aratandu-i partenerului ca ai in continuare sentimente pentru el.

4 Incercati ceva nou

O relatie poate fi condimentata cu lucruri noi pe care le puteti incerca impreuna. De exemplu, daca sunteti sedentari, iar activitatea fizica lipseste aproape cu desavarsire din programul vostru cotidian, puteti sa va cumparati doua biciclete si sa alocati cateva ore pe saptamana in care sa va plimbati in parc sau in padure. Va fi distractiv!

5 Scrie-i un biletel

Dimineata sunteti prea grabiti sa va luati ramas bun ori poate aveti un program diferit si unul dintre voi pleaca mai devreme de acasa. Strecoara-i in pachetelul cu mancare un biletel in care sa-i spui cat de mult il/o iubesti. In acest fel, partenerul tau se va simti apreciat si iti va intoarce sentimentele inzecit. Totodata, ii poti arata ca iti pasa atunci cand discutati, seara, problemele de peste zi.

Sursa foto:simantov-international.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului