Dragoste

#femei #barbati #atractie barbati #femei atractive #ce-i atrage pe barbati

5 lucruri ciudate de care barbatii se simt atrasi

Inca nu s-a descoperit reteta exacta a fericirii barbatilor. Dar cu pasi marunti, sunt descoperite tot mai multe dintre ingredientele acesteia.

Din seria ciudateniilor pe care reprezentantele sexului frumos nu le cunosc despre barbati, iata cateva dintre lucrurile pe care acestia le gasesc atragatoare la o femeie:

1. Teama

Teama este unul dintre cele mai ciudate lucruri care le-ar putea placea barbatilor, dar le place. Nu isi doresc sa-si vada partenera de-a dreptul inspaimantata, insa atunci cand ea este putin speriata, ei au ocazia sa o protejeze si sa o apere, asumandu-si astfel rolul de erou.

2. Aspectul fizic usor neglijent

Desigur, barbatilor le plac femeile pe care le preocupa aspectul lor fizic. Cu toate astea, sunt momente in care isi doresc sa-si vada partenera nemachiata si fara fixativ in par, fara "interventia" tocurilor sau a rochiilor incomode. De ce? Tocmai pentru ca stiu ca nu oricine are ocazia sa le admire frumusetea naturala, iar ei se simt privilegiati sa le vada pe femei in astfel de ipostaze greu accesibile.

3. Ochelarii

Nu, barbatilor nu le plac miopia sau hipermetropia in sine, acestea sunt niste afectiuni care trebuie in continuare tratate de catre specialisti. Insa le plac femeile care poarta ochelari. Fie ca sunt de vedere, de protectie sau chiar de soare, femeile cu ochelari sunt foarte sexy, in conceptia barbatilor. Asa ca lentilele de contact nu-si mai au rostul acum, dupa ce aceasta informatie pretioasa a iesit la iveala.

4. Hainele cu imprimeu camuflaj

Trecand peste faptul ca femeile sunt o prada pentru barbati, acestia apreciaza orice reprezentanta a sexului frumos care le impartaseste cateva dintre interesele specific masculine. Si chiar daca acest lucru se reflecta strict in ceea ce priveste moda si vestimentatia, "vanatorii" sunt atrasi de femeile care se camufleaza.

5. Accentul si vocea

Nu conteaza ca atunci cand vorbesti ai inflexiuni de origine moldoveneasca sau ca vorbesti cu perfectul simplu, barbatilor le plac acele elemente ale vorbirii care te diferentiaza de ceilalti. Sunt foarte atenti si la tonalitatea vocii, care pentru unele femei poate fi chiar secretul cuceririi unui barbat.

Sursa foto: wallpaperscraft.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare