Dragoste

#mutat impreuna #relatii #schimbari #cuplu #dragoste

5 lucruri care se schimba atunci cand decideti sa va mutati impreuna

Una dintre cele mai importante decizii pe care le poti lua la inceputul unei relatii este sa va mutati impreuna. Cand nu va cunoasteti de mult timp, nu ii stii obiceiurile, care sunt preferintele sale in materie de intimitate si nici nu esti foarte sigura de compatibilitatea dintre voi, totul va parea o mare necunoscuta, iar multe lucruri dintre voi vor trebui reglate intr-o perioada scurta de timp, ca sa va puteti simti bine in continuare. In mod cert, sa locuiesti impreuna cu cineva este complet diferit fata de o noapte petrecuta la el acasa sau o noapte in care el sta la tine. Veti ajunge sa va apropiati mai mult, dar, in acelasi timp, sa descoperiti noi motive de tensiune. In orice caz, va fi un test important pentru amandoi.

5 lucruri care se schimba atunci cand decideti sa va mutati impreuna:

1. Va trebui sa stabiliti noi granite

Ideea de intimitate se va schimba sau, mai concret, se va extinde, in clipa in care veti alege sa va mutati impreuna. Si asta pentru ca din acest moment incolo veti trebui sa cadeti de acord asupra unor noi granite si limite din relatia voastra, pe care banalele iesiri in oras sau la film nu reuseau sa le atinga. Daca esti fumatoare, iar el nu, mirosul permanent de fum l-ar putea deranja. Acesta este doar unul dintre motivele care v-ar putea pune in situatia sa gasiti o solutie compatibila cu amandoi, iar un raspuns poate fi IQOS, dispozitivul care foloseste tehnologia incalzirii tutunului. Marele sau avantaj este eliminarea fumului de tigara din discutie, ceea ce inseamna ca hainele nu vor mai mirosi, nu va mai exista fum in casa, iar respiratia ta va fi mereu proaspata, detalii care pentru o persoana nefumatoare, dar chiar si fumatoare, sunt foarte importante, in materie de confort.

2. O sa va redefiniti ideea de intimitate

Oricat de bine v-ati cunoaste si intelege, daca ai impresia ca vei putea in continuare sa canti prin casa, imbracata sumar, folosind ondulatorul pe post de microfon, lucrurile nu vor sta chiar asa. Intimitatea dintre voi se va schimba, iar unul dintre principalele lucruri pe care fiecare dintre voi il va cauta va fi dorinta de a sta singur cu gandurile sale din cand in cand. Este bine sa fiti apropiati si sa va simtiti bine atunci cand sunteti apropiati, dar nu veti putea ramane in permanenta lipiti unul de celaltalt.

3. Veti gasi noi motive de cearta

Cearta este nelipsita din orice relatie, fie ca vorbim despre discutii in contradictoriu care pleaca de la subiecte nevinovate, fie ca este vorba despre teme serioase si importante pentru fiecare dintre voi. In mod cert, daca ai crezut ca veti scapa de aceasta etapa doar pentru ca ati avut cateva intalniri foarte reusite si sunteti foarte similari in materie de preferinte, te inseli.

4. Veti incepe sa ganditi si sa luati decizii in echipa

Renovarea apartamentului, schimbarea mobilei din casa, alegerea unei cazari pentru urmatoarea vacanta, stabilirea destinatiei din urmatorul concediu, la care parinti veti merge in urmatorul weekend si cu ce grup de prieteni veti ajunge sa iesiti in oras in putinele seri in care veti fi amandoi liberi si odihniti, toate aceste lucruri se vor transforma dintr-o decizie individuala in una de echipa.

5. Sa stati in casa va deveni cea mai buna decizie

Probabil ca la inceput o sa va imaginati ca veti iesi mult mai des pe afara odata ce v-ati mutat impreuna, dar acest lucru nu e tocmai adevarat. Veti descoperi ca preferati sa ramaneti mai des acasa, la un film si o cina linistita, decat sa luati la rand cluburile si cafenelele prin centrul orasului.

Sursa foto: Shutterstock / Copyright: gpointstudio

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii