Dragoste

#alegere cadouri #8 martie #cadouri

5 idei de cadouri deosebite pentru ea cu care sa o rasfeti de 8 martie

Luna martie, prin excelenta, este una in care femeile sunt in "lumina reflectoarelor" si cea in care sunt apreciate pentru tot ceea ce fac pentru cei dragi, pentru munca si taria de care dau dovada in fiecare zi.

 

Daca de Ziua Femeii vrei sa iti surprinzi placut mama, iubita, sotia, sora sau chiar o prietena pe care o apreciezi atat de mult, iti propun sa sari peste clasicele flori sau bomboane. Te poti orienta la ceva care sa tina cont de personalitatea si hobby-urile sale.

Ti-am pregatit o lista cu cinci idei originale de la magazinul de cadouri MyMan.ro care o vor incanta cu siguranta:

1. Daruieste-i un jurnal retro si un set de scris deosebit

Daca vrei sa fii romantic, ofera-i un jurnal special unde sa isi scrie cele mai intime ganduri, dar si planuri importante. Jurnalul medieval de la MyMan are coperta realizata din piele naturala si 250 de pagini din hartie marmorata cu aspect de pergament antic.

Culoarea este una foarte vioaie, iar aspectul vintage e subliniat de colorarea in degrade. Acesta se inchide cu o curea prin partea din spate pentru a tine totul departe de privirile curiosilor.

Mai mult, femeia caruia alegi sa i-l daruiesti poate sa foloseasca paginile neliniate in mod creativ deoarece sunt potrivite atat pentru pentru tus, dar si pentru stilou.

Pentru ca darul sa fie unul complet, poti sa ii iei si un set retro de scris cu pana si penite. Acesta este de o calitate superioara si va accesoriza perfect biroul femeii iubite, dar o va si ajuta sa isi imbunatateasca abilitatile de caligraf.

Set de scris cu penita: 109 lei, disponibil aici

Agenda retro cu coperta de piele, colorata in degrade: 233 lei, disponibila pe MyMan

2. Impresioneaz-o un ceas cu design contemporan

De Ziua Femeii poti sa ii daruiesti celei pe care o iubesti un ceas cu model Marilyn Monroe ca sa o inspiri ori de cate ori il priveste, mai ales ca Marilyn este un simbol al secolului XX, o femeie deopotriva frumoasa si puternica. Design-ul este unul special datorita modului in care este decupata fata celebrei actrite in rama de vinil.

Ceas cu model Marilyn Monroe: 139 lei, disponibil pe MyMan

3. Ofera-i un tablou vintage

Daca este o iubitoare de arta si de bun gust in general, poti sa o impresionezi cu un tablou care se va potrivi perfect in locul in care ea se relaxeaza seara, dupa o zi plina. Tabloul poster "Cachou Lajounie" al carui autor este Leonetto Cappioello, este in stil Art Nouveau si reflecta o femeie puternica si independenta, exact asa cum este si ea.

Tablou poster: 140 lei, disponibil pe MyMan

4. Trimite-i gandurile tale intr-o scrisoare frumos caligrafiata

Daca femeia careia vrei sa ii dai un cadou inedit este romatica si apreciaza atentia si delicatetea, trimite-i gandurile tale in cea mai frumoasa scrisoare pe care a primit-o vreodata. Scrie-i mesajul, trimite-l specialistilor de la MyMan si de aici incolo totul va fi de poveste.

Textul tau va fi scris pe o foaie invechita manual cu o tehnica desavarsita de caligrafie, iar plicul va fi decorat cu timbre vechi si stampile folosite in trecut de posta. Plicul va arata la fel ca in vremurile trecute, iar destinatara va fi cu siguranta incantata.

Trimite-i o scrisoare cu o caligrafie impecabila: de la 90 lei, disponibila pe MyMan

5. Surprinde-o cu o masca venetiana

Alege sa o impresionezi si ia-i o masca venetiana care sa o transpuna intr-o poveste ori de cate ori o priveste. Masca este eleganta si expresiva, ceea ce o face perfecta pentru un cadou de 8 martie. Ea se poate integra usor in decorul de la birou, dar si in spatul de lucru de acasa.

Masca venetiana: 308 lei, disponibila aici

Concluzie

Fie ca vrei sa ii arati aprecierea sau iubirea ta, Ziua Femeii si toata luna martie reprezinta oportunitati numai bune sa demonstrezi acest lucru. Ia-i ceva care sa o incante, sa ii hraneasca visele si care sa fie in concordanta cu pasiunile ei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului