Dragoste

#barbati #lucruri despre barbati #cadouri practice #complimente #respect #rasfat #cuplu #partener

40 de lucruri pe care barbatii si-ar dori sa le stii

Ti-ai dorit vreodata sa stii ce se intampla cu adevarat in mintea unui barbat? Crezi in imaginea de “dur” pe care majoritatea o afiseaza sau esti de parere ca barbatii sunt, de fapt, la fel de sensibili ca si femeile? Este momentul sa te relaxezi si sa afli cateva lucruri pe care un barbat nu ti le va spune, dar pe care si-ar dori sa le stii.
 

1. Barbatii sunt mai sensibili decat crezi. Daca au iubit, o sa le vina destul de greu sa uite acea persoana care i-a facut sa sufere.

2. Nu incerca sa aduci in certurile voastre lucruri care s-au petrecut in urma cu jumatate de an. Barbatii nu mai tin minte ce s-a intamplat in trecut si nici nu sunt dispusi sa ia in considerare orice discutie minora de care, in viziunea lor, numai femeile si-ar putea aduce aminte.

3. Poate ca unii barbati obisnuiesc sa flirtreze, dar la sfarsitul zilei intotdeauna se gandesc la fata care intr-adevar conteaza pentru ei.

4. Barbatii sunt innebuniti dupa zambetul unei fete.

5. Un barbat ar face orice numai sa te determine sa il observi.

6.
Barbatii urasc sa le vorbesti despre fostul tau prieten sau fostele tale iubiri.

7. Daca iti doresti ceva anume si speri ca prin gesturi subtile sa capeti ceea ce vrei de la barbatul tau, s-ar putea sa nu functioneze intotdeauna. Barbatii nu despica firul in patru si nici nu cauta prea multe intelesuri in spatele cuvintelor. Asadar, lasa indicii mai evidente sau exprima-te clar.

8. Barbatul care te iubeste si-ar dori ca el sa fie singurul cu care stai de vorba.

9. Si barbatii simt nevoia le aduci aminte periodic de cat de mult ii iubesti.

11. Barbatii pot fi mai sinceri decat fetele, chiar si in primele faze ale unei relatii.

12. Daca un barbat incepe sa iti marturiseasca problemele lui, poate ca are nevoie doar de cineva care sa il asculte si nicidecum de un sfat.

13. Barbatii mint, dar majoritatea o fac pentru a nu intra in probleme. Nefiind atat de atenti la detalii, asa cum sunt femeile, la intrebari gen: “Crezi ca fusta asta ma face grasa?”, un barbat iti va raspunde “nu”. Stai lnistita. Barbatii nu isi doresc sa ai un corp de manechin, dimpotriva, multi declara ca prefer formele mai apetisante. Asadar, nestiind ce sa raspunda ca sa iti fie pe plac, vor alege cea ma sigura varianta.

14. Daca un barbat te ia peste picior sau face lucruri care sa te enerveze, s-ar putea sa fie un semn ca te place.

15. Oricat ar vorbi un barbat despre aspectul exterior unei femei, tot mai mult ii va aprecia personalitatea.

16. Nu te supara daca barbatul de langa tine nu se pricepe sa iti aleaga tinutele pentru petrecerea de diseara. Va pune mana pe ce i se pare sexy si probabil ca, de cele mai multe ori, nu va corespunde cu preferintele tale. Incearca mai bine sa ii oferi doua, trei alternative.

17. Daca un barbat se arata deosebit de calm si de stapan pe sine, sunt sanse mari sa fie foarte agitat pe interior.

18. Cand un barbat spune ca e innebunit dupa o femeie, de cele mai multe ori chiar asa este. Barbatii nu spun aceste cuvinte atat de usor.

19.
Barbatii vor ca partenera lor sa realizeze cat de mult o iubesc. Acestia nu sunt prea increzatori in abilitatea lor de a-si exprima sentimentele, asa ca nu te mira daca nu o sa iti spuna foarte des cuvintele magice. Ar aprecia insa foarte mult daca ar realiza ca tu stii deja in ce stadiu al relatiei voastre va aflati si ii cunosti sentimentele pe care le are pentru tine.

20. Daca un barbat iti spune sa il lasi in pace, probabil ca incearca de fapt sa te convinga sa vii langa el si sa il asculti.

21. Daca un barbat incearca sa iti vorbeasca serios, ar trebui sa il asculti, pentru ca nu se va intampla prea des.

22. Barbatii se simt responsabili pentru a asigura tot necesarul familiei sale. Chiar daca in zilele de astazi, femeia isi aduce aportul in mod egal sau poate chiar mai mult la veniturile materiale ale familiei, barbatii se vor simti intotdeauna responsabili din acest punct de vedere. Asa ca, daca nu reusesti sa-i scoti ideile de genul acesta din cap, incearca sa ii arati ca ii apreciezi eforturile si ca il sustii.

23. Daca un barbat iti spune ca esti frumoasa, nu il contrazice. In felul acesta nu il vei determina sa iti ofere complimente de mai multe ori.

24. Nu adopta o atitudine snoaba. Barbatii se pot intimida mai usor decat crezi.

25. Niciun barbat nu se poate descurca singur cu toate problemele. Este doar prea incapatanat ca sa o recunoasca.

26. Barbatii au impresia ca fetele sunt ciudate si ca iau decizii neasteptate, dar in mod misterios, aceasta le face si mai atragatoare.

27. Un barbat ar da orice ca sa poate citi in mintea unei femei, macar pentru o zi.

28.
Barbatii apreciaza gesturile romantice, dar majoritatea dintre ei nu stiu daca sunt in stare sa aiba astfel de initiativa. De ce? Pentru ca se tem sa nu exagereze, sa fie penibili sau sa cada in ridicol.

29. Barbatii si-ar dori ca, din cand in cand, femeile sa preia initiativa in dormitor.

30. Daca un barbat iti spune ca nu s-a intamplat nimic, inseamna ca intr-adevar asa este. Nu mai cauta sa despici firul in patru doar pentru ca are nevoie de cateva minute ca sa fie singur.

31. Deseori, barbatii prefera sa iti spuna “te iubesc” prin gesturi, nu prin cuvinte.

32. Si barbatii au nevoie sa auda din cand in cand complimente. Pot fi mai rasfatati decat niste copiii, asa ca alinta-l si sporeste-i increderea in sine.

33. Daca partenerul tau are o prietena sau o colega de serviciu cu care se intelege bine, asta nu inseamna ca te insala. Nu il strange cu usa si nu il pune in situatia de a alege intre tine si prieteni.

34. Pentru un barbat nu este atat de important sa arati precum un manechin. Simplul fapt ca te ingrijesti este mai mult decat suficient.

35. Nu trebuie sa fii machiata dupa ultima moda pentru a fi atragatoare. Barbatii chiar prefera feminitatea naturala.

36. Un barbat nu isi va face o impresie proasta despre femeia care decide sa faca primul pas si sa il invite in oras. Dimpotriva, acestia apreciaza initiativa si se simt flatati, asemenea femeilor.

37. Majoritatea barbatilor adora cadourile practice. Asa ca nu o lua personal daca nu ti-a apreciat indeajuns poezia pe care ai compus-o special pentru el sau perna in forma de inimioara .

38. Barbatii urasc sa petreaca prea mult timp intr-un supermarket. Incearca sa o iei de la un capat si sa termini la celalalt; evita drumurile in zig-zag, pentru ca ti-ai adus aminte ca mai ai nevoie de ceva.

39. Respectul este foarte important pentru barbatii. De cele mai multe ori, certurile scapa de sub control pentru ca el simte ca nu este indeajuns de respectat de catre partenera sa.

40. Ai face bine sa marchezi intr-un calendar aniversarile si datele importante. Nu o lua personal daca barbatul de langa tine a uitat ca astazi este ziua mamei tale sau ca ieri sau implinit un zile de la primul vostru sarut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii