Dragoste

#femei #barbati #mesaje #mesaje enervante

Tipuri de mesaje enervante pe care le trimit barbatii femeilor

Barbatii cauta sa faca lucrurile cat mai eficient cu putina, de aceea recurg de cele mai multe ori la a fi cat mai succinti si rapizi in activitatile pe care le intampina. La fel se intampla si in cazul comunicarii in scris. Din dorinta de a nu pierde prea mult timp si de a fi eficienti, dar si dintr-o mica doza de superficialitate, barbatii trimit tot felul de mesaje care le enerveaza la culme pe femeile atat de atente la detalii. Iata cateva mesaje enervante pe care le trimit barbatii femeilor:


1. Mesajele printr-un singur cuvant

Unul dintre mesajele trimise de barbati pe care le detesta femeile sunt cele formate dintr-un singur cuvant. Dupa ce isi pun toata imaginatia la incercare pentru a crea mesaje cat mai sofisticate, femeile obtin de cele mai multe ori raspunsuri precum "Da", "Aha" sau "Hm". Astfel, in loc sa se creeze o conversatie placuta, barbatii nu fac decat sa porneasca un adevarat razboi in mintea femeilor, care iau acest raspuns ca pe o insulta si incearca sa disece ce au vrut sa spuna.


2. Mesajele de cucerire lipsite de originalitate

Femeile sunt incantate sa auda complimente, insa, de multe ori, barbatii recurg la mesaje puerile, lipsite de sinceritate sau chiar copiate de pe internet. Acestea nu fac decat sa le amuze pe femei, dar sa se si intrebe "Oare cator fete a mai trimis acest mesaj?".


3. Mesajele lipsite de interes

Un alt lucru pe care il fac barbatii atunci cand poarta o conversatie este trimiterea mesajelor la o distanta foarte mare de timp. Femeile sunt dornice sa primeasca raspunsuri rapide, de aceea se enerveaza ingrozitor de tare atunci cand asteapta chiar si cateva ore pentru a primi un raspuns, care, in general, este succint, si denota o lipsa totala interes fata de discutie. Aceste mesaje sunt si mai enervante si frustrante pentru femei, daca este vorba o viitoare intalnire, dupa o prima noapte de amor.


4. Mesajele superficiale

"Sunt foarte ocupat la serviciu saptamana asta, dar te sun eu cand am timp sa ne vedem" este un tip de mesaj superficial, trimis in general de un "prieten cu beneficii". Acestea sunt de obicei vagi, insa cu aluzii de flirt.



Sursa foto: glo.msn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare