Dragoste

#femei #barbati #tipologii femei

4 tipuri de femei care ii sperie pe barbati

Femeile sunt o incantare pentru reprezentantii sexului tare, dar in acelasi timp se pot transforma in adevarate sperietori pentru acestia. Gesturile nesabuite, reactiile surprinzatoare si comportamentul imatur sunt doar cateva dintre aspectele care ii determina pe barbati sa faca un pas in spate. Iata cateva tipuri de femei care ii sperie pe barbati pana ce ii alunga.


1. Copila

Copila este tipul de femeie care, desi trece de 25 de ani, nu reuseste sa se detaseze de animalutele de plus si de posterele cu trupele de baieti din anii '90. Nu este nimic rau in faptul ca femeile pastreaza toate aceste elemente care le amintesc de adolescenta, dar dupa o anumita varsta este ciudat ca ele sa ramana la vedere. Si nu doar ciudat, ci si destul de infricosator pentru un barbat care crede ca a intalnit o femeile matura si responsabila.


2. Secretoasa

Un alt tip de femeie care ii sperie pe barbati este secretoasa. Este genul de persoana introvertita, care refuza cu orice pret sa vorbeasca despre propria persoana, iar la intalnire ar prefera sa-si bea linistita sucul, fara sa scoata un cuvant. Secretoasa are foarte multe intrebari si idei in minte, insa faptul ca nu le comunica, ii face pe barbati sa fuga de ea.


3. Actrita

Filmele pentru adulti pot fi o sursa de inspiratie chiar si pentru femei, insa cel mai important este ca ele sa-si dea seama ca ce se intampla pe ecran nu este valabil si in viata reala. Femeia galagioasa, care nu stie ce sa mai faca pentru a se face auzita in timpul unei partide de amor, nu doar ca nu este mai sexy, dar tinde sa ii si sperie pe barbati cu reactiile ei surprinzatoare.

Acelasi lucru este valabil si in cazul femeilor care cred ca toti barbatii sunt innebuniti dupa ce vad in filmele pentru adulti, adica jocuri si jucarii erotice.


4. Neincrezatoarea

Nu in ultimul rand, barbatii sunt speriati de femeile neincrezatoare, care au o stima de sine scazuta si nu se apreciaza. De exemplu, femeile care se culca machiate, iar dimineata isi retuseaza machiajul, doar ca sa arate bine pentru iubitii lor. In aceasta categorie a femeilor neincrezatoare se incadreaza si reprezentantele sexului frumos carora le este rusine sa fie vazute dezbracate de iubiti si vor sa faca dragoste doar cu lumina stinsa.

Sursa foto: improvingyourworld.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare