Dragoste

#anuntare intrerupere apa #pinterest #nunta #facebook #invitatii #retele de socializare

4 tendinte in nunti inspirate de social media

Esti pe ultima suta cu pregatirile de nunta, insa te gandesti si la o metoda care sa te ajute sa dai o nota distinsa acestui fericit eveniment, dar si sa ii ai aproape pe cei care nu reusesc sa ia parte la nunta ta? Social media este una dintre cele mai bune metode de a gasi solutii pentru asta.

Daca ai reusit sa iti comanzi rochia de mireasa, ai confirmarile de nunta si luna de miere este deja stabilita, nu iti mai ramane decat sa pui la punct ultimele detalii in ceea ce priveste tehnologia social media, al carei impact este imens si iti poate oferi momente de neuitat alaturi de cei dragi in timp real. Iata cateva dintre cele mai noi tendinte in nunta inspirate din social media.


1. Creeaza un "hashtag" pe Pinterest pentru nunta ta

Pentru a nu rata niciun moment important din cadrul nuntii, cere-le invitatilor tai sa posteze fotografiile pe care le fac pe o platforma online precum Pinterest. Pentru a fi sigur/a ca fotografiile vor fi postate corect creeaza un "hashtag" (un fel de eticheta formata dintr-un cuvant sau o fraza precedata de simbolul #).

Astfel, fiecare invitat va putea sa vada pozele online, iar tu sa scapi de corvoada de a crea pentru fiecare cate un CD cu fotografii.


2. Panoul de activiti pe Pinterest

Daca majoritatea invitatilor tai sunt familiarizati cu tehnologia online, poti sa creezi pe Pinterest si un panou de activitati, unde invitatii tai pot intra si afla care este programul nuntii: ce contine meniul sau ce pot vizita in orasul in care are loc nunta.


3. Renunta la invitatii in favoarea crearii unei pagini Facebook Event

Multe cupluri renunta in ultima vreme la traditionalele invitatii de nunta trimise prin posta sau inmanate personal.

Cea mai noua metoda de a-ti invita prietenii la nunta o reprezinta retelele de socializare. Iti poti crea pe Facebook, de exemplu, o pagina speciala, numita Facebook Event, unde ii poti invita si discuta direct cu prietenii tai. Astfel, vei economisi timp, cat si bani, iar invitatii tai nu vor fi stresati ca nu ai primit confirmarea prezentei lor.


4. Toasturile pe Skype

Daca exista prieteni care nu pot participa la nunta ta din cauza distantei, ii poti avea acum alaturi de tine prin intermediul Skype-ului. In loc sa iti trimita cateva urari pe e-mail, le poti oferi posibilitatea de a participa live la nunta ta si chiar de a tine un toast, prin intermediul acestui mijloc de comunicare online, mult mai emotionant decat cateva randuri pe e-mail.

Sursa foto: weddingsillustrated.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare