Dragoste

#semne sfarsit relatie #relatie #sfarsit relatie

4 semne mai putin evidente care iti sugereaza ca relatia ta s-a sfarsit

Cine a spus ca relatiile sunt usoare? Nu de putine ori, problemele financiare, rutina sau aparitia copiilor au reprezentat obstacole de netrecut in calea fericirii cuplurilor. Chiar daca este greu de acceptat, in anumite situatii despartirea este singura modalitate prin care viata fiecaruia poate intra pe un fagas normal. Citeste printre randuri si descopera 4 semne mai putin evidente care iti sugereaza ca relatia ta a luat sfarsit.


1. Apare bariera emotionala

Bariera emotionala nu este atat de evidenta la prima vedere. Adesea, cel care a pus stop sentimentelor pentru partener va nega faptul ca exista o problema si va refuza astfel sa isi repare relatia.

Atunci cand complimentele si afectiunea ta se lovesc de un zid emotional ridicat de partener, este cazul sa te gandesti ca lucrurile intre voi doi nu mai merg. Din pacate, nu prea poti sa contracarezi cu nimic aceasta dorinta a celuilalt de a iesi din relatie.


2. Viitorul vostru nu mai este comun

Chiar daca oamenii se schimba, intr-o relatie sanatoasa planurile de viitor ar trebui sa coincida. Cel putin in privinta deciziilor importante pe care le aveti de luat, cum ar fi schimbarea jobului, achizitionarea unei case, dorinta de a intemeia o familie etc.

Atunci cand unul dintre voi respinge total ideile celuilalt, inseamna ca nu se gandeste la o evolutie a relatiei si o priveste intr-un mod egoist.


3. Petreceti din ce in ce mai mult timp separati

Un alt semn care nu este atat de evident la prima vedere este atunci cand timpul petrecut impreuna este limitat. Atunci cand preferi compania colegilor de birou, vrei sa iesi cu prietenii sau te simti mai bine cand esti singur/a, subconstientul tau iti spune, de fapt, ca nu mai esti fericit/a in respectiva relatie.


4. Cautati mereu motive de cearta

Probabil ca relatia voastra nu mai are niciun viitor in cazul in care nu faceti altceva decat sa va certati. Atunci cand fiecare cauta motiv pentru a-i reprosa celuilalt diverse lucruri, armonia din cuplu dispare si locul ei este luat de stari de tensiune care nu fac bine nimanui. De aceea este mai bine ca fiecare sa isi vada de drumul lui.

Sursa foto: sheknows.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului