Dragoste

#dragoste #cuplu #partener #semne ca te place #inceput de relatie

4 semne ca ii place sa isi petreaca timpul cu tine

Atunci cand esti deja implicat intr-o relatie, este foarte usor sa iti dai seama daca partenerul te place si adora sa petreaca cat mai mult timp cu tine. Inceputurile de relatii insa, nu pot oferi prea multe indicii in acest sens, iar partenerii isi fac in general cele mai sumbre scenarii in ceea ce priveste posibilele sentimente. Iata cateva semne care te ajuta insa sa iti dai seama ca adora sa isi petreaca timpul cu tine si ca isi doreste o relatie serioasa:

1. Planurile involuntare

In cazul in care te implica involuntar in planurile pe care si le face, acest lucru ar trebui sa te faca sa te simti mandra, deoarece sentimentele sale pentru tine au devenit mai puternice. Faptul ca isi anuleaza anumite activitati sau iti cere sa petreceti ceva timp impreuna nu inseamna neaparat ca ii place sa petreaca timpul cu tine. In schimb reactiile involuntare, care vin de la sine, arata ca, inconstient, el se gandeste mereu la tine si adora sa fie in preajma ta.

2. Implicarea in cercul de prieteni

In cazul in care te prezinta in cercul tau de prieteni, ar trebui sa iti dai seama foarte usor ca sentimentele sale pentru tine sunt sincere, deoarece nimeni nu prezinta o persoana celor mai apropiati amici daca nu este multumit si interesat cu adevarat de ea.

3. Mentine mereu contactul cu tine

Un alt semn care iti poate arata ca partenerul este interesat de tine si deja a intervenit implicarea emotionala este mentinerea contactului permanent cu tine. Acest lucru poate fi evidentiat prin faptul ca, in cazul in care nu va vedeti doua zile, el iti trimite mereu mesaje sau te suna, doar pentru a simti ca este mereu aproape de tine.

4. Rasul

Daca in timpul pe care il petreceti impreuna hohotele de ras nu mai contenesc, cu siguranta timpul pe care il petrece cu tine este o placere pentru el. Desi unele persoane prefera conversatiile lungi si profunde, atunci cand esti la inceputul unei relatii cu o persoana care iti place cu adevarat rasul este unul dintre semnele care te ajuta sa constientizezi ca persoane de langa tine chiar te incanta.

Sursa foto: wallsave.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului