Dragoste

#prima intalnire #intalnire #intalniri romantice #intalniri amoroase

4 lucruri pe care le inveti despre intalnirile amoroase pana la 30 de ani

De cate ori ai inceput o relatie, primele intalniri au fost cele care te-au convins ca partenerul tau merita sa investesti timp si sentimente intr-o eventuala relatie de cuplu. Uneori, tot ele ti-au sugerat ca persoana cu care flirtezi nu este potrivita pentru tine.

In adolescenta te vedeai imediat pasind la altar de fiecare data cand intalneai pe cineva care sa-ti fi placut, ca apoi sa iti schimbi perceptia despre dragoste pe masura ce ai avansat in varsta si te-ai maturizat. Iata o lista a lucrurilor pe care le invatam cu totii despre relatii si intalniri pana la varsta de 30 de ani!

1. Intalnirile pot fi amuzante, dar sunt si obositoare

Nu este usor ca atunci cand vii de la serviciu, sa te straduiesti sa te aranjezi pentru o intalnire, care cine stie cat va dura. Din acest motiv, ai dezvoltat o reticenta in a accepta toate invitatiile in oras de la curtezani, stiind ca energia si timpul tau sunt foarte pretioase.

Daca vrei sa eviti o epuizare fizica si psihica, accepta intalniri lejere in timpul saptamanii - plimbari, iesiri la cinematograf etc. si lasa-le pe cele foarte solicitante pentru weekend (restaurante si petreceri).

2. Intalnirile cu persoane de pe internet pot fi dezamagitoare

Desigur, este grozav ca poti vorbi cu celalalt inainte de a va vedea, ca ai ocazia sa afli cate ceva despre el si sa fii putin mai selectiv/a datorita acestui lucru. Chiar si asa, flirtul online este de cele mai multe ori inselator, iti formeaza o perceptie falsa asupra realitatii si te predispune unei posibile dezamagiri la prima intalnire.

3. Pregatirile pot fi mai incitante decat intalnirea in sine

Te imbraci, te dezbraci, iti schimbi iar tinuta, alegi o nuanta noua de ruj pentru ca ulterior sa revii la cea veche, probezi 5 perechi de pantofi si iti aranjezi parul de 10 ori pana sa iesi din casa. Entuziasmul poate fi mai mare in momentele de pregatire decat la intalnirea propriu-zisa, cand asteptarile tale pot sa nu fie satisfacute.

4. Stii din prima secunda ca nu este persoana potrivita

Exista momente cand cunosti oameni despre care pur si simplu nu vrei sa afli mai mult, deoarece nu iti starnesc interesul in niciun fel. La 30 de ani stii ca acest scenariu este foarte probabil, de aceea te pregatesti psihologic din timp pentru o eventuala dezamagire. Ai grija totusi sa nu lasi aparentele sa te insele, oricat de multe lucruri te-ar fi invatat experienta de viata pana acum!

Sursa foto: jakemcmillan.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului