Dragoste

#cluburi #fosti iubiti #femei dupa 30 de ani #haine de pustoaica

4 lucruri pe care femeile ar trebui sa le uite dupa 30 de ani

Dupa varsta de 30 de ani, multa lume considera ca femeile ar trebui sa fie mai mature si mai intelepte, dar regulile, fie ele si unele nescrise, sunt facute pentru a fi incalcate. Asa se face ca multe dintre reprezentantele sexului frumos continua sa faca si dupa 30 de ani ceea ce faceau la 20. Ori, odata cu inaintarea in varsta, comportamentul, gesturile si atitudinea trebuie revizuite si eventual imbunatatite. Sunt cateva lucruri pe care femeile ar trebui sa inceteze sa le mai faca dupa ce implinesc varsta de 30 de ani, conform unui sondaj realizat pe o retea de socializare.

1 Sa ravneasca la bunurile cunoscutilor

Dincolo de porunca biblica, ravnirea acerba la toate bunurile cunoscutilor nu este o trasatura atragatoare la nicio femeie, mai ales dupa 30 de ani. Este greu de spus de ce tocmai dupa aceasta varsta, insa cert este ca niciun sot sau iubit nu este incantat sa afle ca iubita lui isi doreste casa vecinei, masina ca a prietenei din copilarie sau un job bine platit precum cel al fostei colege de liceu.

2 Sa iasa in cluburi in fiecare weekend

Distractia nu este interzisa femeilor care trec de 30 de ani, insa acest lucru nu inseamna ca doamnele sau domnisoarele ar trebui sa ia cu asalt cluburile in fiecare weekend. Cu atat mai putin daca au o relatie sentimentala, spun multi dintre cei care au participat la sondaj.

3 Sa poarte haine de pustoaice

Fiecarei varste ii corespund anumite piese vestimentare, tocmai de aceea femeile ar trebui sa stie ca ceea ce purtau la 19-20 de ani nu mai este potrivit si dupa 30 de ani. Rochiile foarte scurte, de exemplu. Pot arata bine pe o adolescenta trasa prin inel, dar pot crea un aspect necorespunzator pe o femeie trecuta de 30 de ani, mai ales daca exista si mici imperfectiuni ale pielii.

4 Sa se gandeasca la fostii iubiti

Dupa 30 de ani, femeile ar trebui sa stie ce vor de la viata, sa se gandeasca la viitor si nu sa traiasca zi de zi din amintiri. Reprezentantele sexului frumos care se gandesc mereu la fostii iubiti si discuta cu prietenele lor despre acest lucru pot fi considerate imature, spun cei care au raspuns sondajului.

Sursa foto:pinterest.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului