Dragoste

#locuri de evitat #inceput relatie #relatie #intalnire #prima intalnire #cuplu

4 locuri in care sa nu o duci la prima intalnire

Sa alegi un loc pentru prima intalnire nu este deloc usor, mai ales cand vrei sa o impresionezi si sa ramana cu o amintire de neuitat. Si, bineinteles, ea sa se simta perfect in compania ta, incat sa isi doreasca sa te revada. Iata care sunt locurile in care nu trebuie sa o duci la prima intalnire.

La un eveniment sportiv

Iti place mult sportul, de la fotbal, pana la tenis, insa in niciun caz sa nu iti treaca prin cap ca la prima intalnire sa o duci in tribune. Oricat de originala ti se pare ideea, ea va fi cu siguranta de alta parere. Atmosfera nu va fi una deloc prielnica discutiilor si nu veti avea ocazia sa va cunoasteti, ci, dimpotriva, din cauza atmosferei incendiare prezenta la un eveniment sportiv, riscati sa nu va spuneti nici macar cateva vorbe.

La iarba verde cu prietenii tai

Ai o gasca vesela de amici si abia astepti sa ii cunoasca si ea. Asa ca nu stai pe ganduri si te gandesti sa o inviti la iarba verde, impreuna cu gasca vesela. Este total gresit. Pastreaza aceste intalniri pentru perioada in care relatia voartra este avansata. La prima intalnire trebuie sa fiti doar voi doi, in niciun caz cu un alai format din prietenii tai.

Nu se va simti deloc in largul ei, mai ales ca alaturi de voi sunt persoane pe care ea nu le cunoaste. In plus, va tinde sa creada ca nu esti chiar atat de interesat de ea, atat timp cat iti aduci cunoscutii la intalnire. Daca vrei totusi o iesire in aer liber, pregateste un simplu picnic doar pentru voi doi, evident nu intr-un loc obscur si foarte retras, ci mai degraba intr-un parc.

La film

Nici sala de cinematograf nu este o idee buna pentru prima intalnire. Nu va da ocazia sa discutati despre voi si sa va cunoasteti. Practic, iti tai singur din sansele de a o cuceri, ducand-o la film. In loc de aceasta alegere, opteaza pentru o iesire intr-o cafenea.

La tine acasa

Multe femei adora ideea de cina romantica, insa nu te gandi sa o inviti la o astfel de cina la tine acasa. Chiar daca gandurile tale sunt total inofensive si te gandesti ca o vei impresiona cu un fel de mancare gatit chiar de tine, ea s-ar putea sa gandeasca altfel. Mai exact, ca iti doresti sa ajunga cat mai repede intre asternuturi si ca de fapt nu iti doresti o relatie serioasa. De aceea, in cazul in care te gandesti la o cina cu lumanari, opteaza pentru restaurant, iar cina in intimitatea casei tale las-o pentru mult mai tarziu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare