Dragoste

#rezolutii comune #Revelion in cuplu # revelion in doi #cuplu

4 idei uimitoare de petrecere a Revelionului in cuplu

Revelionul petrecut in cuplu poate fi cel mai romantic mod de a trece in noul an. Petrecerea dintre ani, organizata in doi, este ca o celebrare a viitorului vostru impreuna. Pana la urma, tot ce iti poti dori la miezul noptii, in timp ce numeri secundele intrarii in anul 2015, este sa fii alaturi de cea mai importanta persoana din viata ta!

Un Revelion in cuplu este intim, insa nu trebuie sa fie si plictisitor. Ideile de mai jos sunt surse interesante de inspiratie pentru petrecerea noptii dintre ani atat de frumos, incat sa nu uitati experienta niciodata!

1. Picnicul pe acoperis

Un picnic la miezul noptii, pe timp de iarna. Iata o experienta unica, pe care nu multe cupluri au incercat-o. Imbracati-va gros, luati la voi o patura pufoasa, un termos cu ciocolata calda, sampania si cateva gustari. Instalati-va comod pe cel mai potrivit acoperis din oras, de unde sa puteti admira de la inaltime artificiile. Va veti simti exact ca in noualea cer!

2. Intrarea in noul an fara resentimente

Cu un sfert de ora inainte de miezul noptii, propune-i jumatatii tale o traditie pe care sa o pastrati an de an, de dragul relatiei voastre. Notati fiecare pe hartie toate problemele care va determina sa va certati cel mai des (nu este obligatoriu sa va impartasiti listele). Cand orologiul bate ora 12, aruncati hartiile in semineu (sau rupeti-le in bucatele), ca simbol al unui nou inceput curat al relatiei.

3. Rezolutiile comune

Ati hotarat ca de Revelion sa ramaneti doar voi doi, acasa. V-ati imbracat festiv, ati asezat frumos masa si v-ati luat in brate pe canapea. In timp ce sorbiti dintr-un pahar de vin, discutati despre viitorul vostru si dorintele pe care vreti sa le indepliniti impreuna. Notati pe hartie cateva rezolutii comune pentru anul viitor - acest lucru va va apropia mai mult decat crezi!

4. Revelionul... la pat

Aprinde cateva lumanari parfumate, pune o muzica romantica in fundal si invitat-i iubitul la un Revelion pe cinste, in pat. Anul Nou va va surprinde indragostiti si intimi!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare