Dragoste

# greseli dragoste # aventuri de o noapte #conservatorism

4 greseli pe care trebuie sa le faci in dragoste

Nimeni nu isi doreste sa faca greseli in dragoste, deoarece acestea aduc mereu nefericire. Uneori insa, greselile te pot ajuta sa inveti foarte multe lucruri despre ceea ce inseamna iubirea adevarata. Iata cateva momente considerate gresite pe care trebuie sa le traiesti cel putin o data in viata.

1. Aventurile de-o noapte

In general, persoanele care au aventuri de-o noapte sunt considerate persoane lipsite de inhibitii, care nu stiu sa perceapa dragostea in adevaratul sens al cuvantului. Totusi, aceste aventuri de-o noapte pot fi o greseala care merita sa o incerci cel putin o data in viata, deoarece te va ajuta sa scapi de anumite frustrari sau inhibitii si sa dai frau liber fanteziilor tale.

2. Lupta pentru un partener infidel

Toate femeile trec prin momente in care se simt tradate sau chiar sunt inselate de parteneri. Cu toate acestea, multe dintre ele incearca din rasputeri sa isi recastige partenerul infidel. Competitia ajuta uneori relatia, de aceea este bine sa lupti pentru ceea ce stii ca vrei sa ai.

3. Emotiile primei intalniri

Nimeni nu se simte foarte bine la primele intalniri. De multe ori, ai sentimentul chiar ca te afli la un examen sau la un interviu de angajare, de aceea nu iti poti pune in evidenta la cote maxime calitatile carismatice si spirituale. Aceasta greseala insa poate fi rapid remediata, daca gasesti un partener care sa nu fie foarte afectat de aceste stari emotionale pe care le traiesti.

4. Conservatorismul

Sa fii o persoana care astazi inca mai respecta anumite valori in ceea ce priveste dragostea, ai putea fi catalogat ca o persoana conservatoare, care nu stie sa isi traiasca viata din plin. Aceasta atitudine, considerata gresita de unii, poate fi insa o buna modalitate pentru tine de a gasi un partener care sa se alinieze perfect asteptarilor tale.

Asadar, sa fii o persoana conservatoare nu inseamna neaparat demodata, ci o fire speciala, care stie foarte bine ceea ce isi doreste de la o relatie.

Sursa foto: 29secrets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare