Dragoste

#adona #idei de cadouri #cadouri femei

3 semne pe care ti le indica ea pentru a-i oferi cadoul perfect

Femeile sunt de cele mai multe ori imprevizibile, insa daca stii sa interpretezi anumite semne pe care le transmit ele subtil, ai sa vezi ca lucrurile devin mai usoare.

Cand vine vorba despre cadouri femei, pentru ca isi doresc foarte mult sa primeasca exact ce au nevoie, femeile au grija ca intotdeauna sa transmita mici “semnale” partenerlui prin care ii idica subtil ce cadou si-ar dori. Si pentru ca uneori barbatii trec cu vederea aceste semne sau nu stiu cum sa le interpreteze, am decis sa detaliem noi mai jos 3 dintre aceste "indicii".

1. Incepe sa se planga ca geanta ei s-a deteriorat sau ca nu are un model potrivit pentru tinutele ei

Cand o femeie incepe sa se planga de accesorii, in special in preajma zilei sale de nastere, este clar ca induce ideea ca asta si-ar dori. Crezi ca daca intr-adevar ar avea urgent nevoie de o geanta, nu s-ar duce singura sa isi cumpere una? Pentru a se asigura ca primeste un cadou practic, femeia va bate moneda pe faptul ca nu are timp sa isi caute ea o geanta insa are mare nevoie de una noua. Bingo! Ai scapat de un stres – acum stii ce cadou sa ii iei.

2. Iti spune cat de obosita si stresata este si cat de multa nevoie ar avea de relaxare

Daca nu te-ai prins inca, este clar ca si-ar dori foarte mult o excursie in doi, intr-un loc romantic in care sa petreceti timp impreuna. Stii doar ca si-ar putea lua concediu sa stea acasa sa se odihneasca, insa ideea din spate este ca isi doreste sa petreceti timp impreuna departe de agitatia orasului. In cazul acesta, cele mai potrivite cadouri pentru femei sunt biletele de avion sau excursiile spontane (pentru doi bineinteles).

3. Pvesteste despre ce bijuterii sau ce parfum superb si-a luat colega ei de birou

Cand o femeie povesteste cu entuziasm despre cele mai frumoase idei cadouri femei primite de colegele ei de la birou, este clar ca la mijloc este loc de putina invidie. Si pentru ca nu poate sa spuna direct "As vrea si eu sa primesc de ziua mea asa ceva", ea va povesti intr-un mod foarte convingator ca este absolut fascinata de cadoul primit de prietena ei astfel incat, nu ai cum sa rezisti si ii vei lua si tu asa ceva.

Altfel spus, un barbat atent nu are nevoie de exprimare verbala din parte iubitei pentru a stii ce cadou sa ii ia. In schimb, observandu-i comportamentul in apropierea zilei ei de nastere, va descoperi singur care este cel mai potrivit cadou pentru a o impresiona.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii