Dragoste

# barbati fideli # cum il cuceresti # infidelitate cuplu #relatii #dragoste

3 semne clare ca ai pus mana pe un barbat fidel

Fidelitatea este una dintre cele mai importante componente ale unei relatii. Cand increderea este tradata, rareori cuplu revine la aproape de cum a fost la inceput, dar niciodata complet. Daca nu vrei sa treci prin chinurile unei astfel de situatii, iata cateva trasaturi ale barbatilor care nu sunt programati genetic sa calce stramb:

1. Este sociabil 

Contrar a ceea ce crezi, barbatii sociabili, care intra usor in vorba cu alti oameni sunt printre cei mai fideli. O demonstreaza un studiu american, efectuat de psihologii de la Universitatea din Alabama. Asa ca daca viitoare cand isi face prieteni noi, nu te mai isteriza, incearca sa fii la fel. Evident, acest lucru nu se aplica in cazul celor care sunt "flirteuri patologici", adica acei barbati care simt nevoia constant de confirmare. 

2. Ii place muzica rock

Da, bizar, dar cat se poate de adevarat, arata un studiu recent. Cei mai predispusi sa calce stramb sunt ascultatorii de jazz, asa ca nu te bucura prea mult ca ai dat peste un erudit. Mai bine rock, indie sau chiar pop. E demonstrat stiintific!

3. Castiga la fel ca tine

Discrepantele prea mari, indiferent daca sunt in plus sau in minus duc la infidelitate, au aratat rezultatele unui studiu efectuat la Universitatea din Connecticut (SUA). Asa ca ar fi bine ca tu si partenerul sa aveti venituri asemanatoare, nu mai vana un barbat cu multi bani daca iti doresti sa fii fericita. 

Foto: Hepta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare