Dragoste

#relatii #relatie fericita # cum sa alegi iubit # secret relatii

3 motive sa-ti alegi un iubit cu capul in nori

2. Nu lasa imposibilul sa-i limiteze actiunile

Persoanele realiste au tendinta ca, si atunci cand viseaza, sa ramana in limitele a ceea ce li se pare posibil, realizabil, involuntar impunand o limitare a actiunilor. Diferenta oferita de un optimist incurabil este ca acesta va cauta aventura, nu se va teme de pericol, tocmai pentru noutatea si, de ce nu - oportunitatea -, pe care o poate aduce.

Aceasta tendinta a visatorilor de a depasi limitele este vazuta uneori intr-o lumina proasta, tocmai pentru ca riscul asumat nu inseamna automat obtinerea unui succes. In cazul unui esec dezamagirea partenerului realist o va depasi pe cea a optimistului incurabil. Totusi, nu uita ca este placut sa stii ca partenerul, un romantic si un visator, si-ar asuma riscuri nebanuite pentru o viata de cuplu perfecta.

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.