Dragoste

#cautare barbat perfect #barbat perfect #relatie #cuplu

3 motive sa nu mai cauti barbatul perfect

Femeile viseaza la printul calare pe un cal alb, doar ca prea putine au ocazia sa-l si intalneasca. Daca vrei sa nu fi dezamagita, cel mai bine ar fi sa te trezesti la realitate. Iata motivele pentru care s-ar putea sa gresesti cautand perfectiunea:

1. Iti doresti ce nu ai nevoie

Unul dintre motivele pentru care n-ar mai trebui sa cauti barbatul ideal este ca ceea ce vrei de fapt ar putea fi foarte diferit de ceea ce ai nevoie cu adevarat. Trebuie sa accepti ca barbatul visurilor, cel care sa iti citeasca gandurile, nu exista!

2. Te straduiesti prea mult

Tot chinuindu-te sa dai de barbatul perfect s-ar putea sa pierzi o groaza de timp si sa ratezi oameni cu care chiar ai face o partida buna, in ciuda "imperfectiunii" lor. In plus, iti vei neglija si familia, oamenii dragi de care ai cu adevarat nevoie.

3. Nu va fi in stare sa te completeze 100%

Daca iti imaginezi ca vei gasi acel barbat care sa ti se potriveasca perfect si sa te completeze in totalitate, precum o jumatate perfecta, atunci chiar ca iti pierzi timpul aiurea. Chiar daca crezi in suflete pereche, trebuie sa stii ca o relatie are nevoie de multa munca pentru a fi construita si a merge ca pe roate.

Sursa foto: jpompey.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului