Dragoste

# cum stii ca are amanta # cum il cuceresti #relatii #parteneri

3 motive pentru care amanta e mai buna ca nevasta

De ce insala barbatii? Intrebarea care macina orice femeie la un moment dat nu are raspunsul evident: pentru sex. Iata motivele surpriza pentru care s-ar putea ca partenerul sa fuga la un moment dat in bratele altei femei. 

1. Nu se mai simt barbati 

Foarte multi barbati cauta aprecierea in alta parte in momentul in care partenerele lor de viata nu ii mai complimenteaza. Asadar, daca vrei sa il pastrezi langa tine, nu ii face mereu reprosuri, ci aminteste-i mereu ca e sexy si cuceritor ca in prima zi. Nu astepta sa apara alta femeie care sa il faca sa se simta din nou un macho. 

2. Nu se mai simt importanti

O femeie care are mereu un program agitat, care este tot timpul pe fuga sau care este preocupata doar de cresterea copiilor isi va goni partenerul. Cel putin sufleteste. Chiar daca esti intr-o relatie de lunga durata, sentimentele de dragoste si complimentele trebuie sa existe intre tine si partenerul tau. Si mai ales sexul. 

3. Se simt subapreciati

Subiectul sexului apare totusi in astfel de relatii. Daca se simte subapreciat in pat, va fugi sa caute consolare in alta parte. Fa ca partidele voastre de amor sa fie unele explozive, poti mima uneori si orgasmul pentru a-l face fericit si satisfacut. Dar nu iti face insa din asta un obicei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului