Dragoste

# barbati seriosi # cum il cuceresti #relatii serioase #relatii #sentimente.ro

3 barbati de care trebuie sa te feresti cu orice pret!

Vrei sa te indragostesti cu orice pret, insa uneori este mai bine sa fii un pic precauta deoarece exista anumite tipuri de barbati care nu aduc decat dezamagire in viata unei femei. Iata care sunt cele mai importante trei astfel de tipologii:

1. Barbatii narcisisti 

Te-ar putea impresiona la inceput cu faptul ca un astfel de barbat este mereu atent cu tinuta lui, aranjat la patru ace, ingrijit, cu siguranta merge si la sala, deci are un fizic de invidiat. Dar cand vei vedea ca isi petrece mai mult timp in baie decat tine pentru a-si aranja parul, are mereu ceva de comentat la adresa look-ului tau si are un comportament usor mai pretios si feminin decat tine, vor incepe si suferintele. Egoismul lui si lipsa de empatie te fac sa te simti neatragatoare si neimportanta, iar o relatie cu astfel de barbat este sortita esecului.

2. Barbatii posesivi

Desigur, putina gelozie face o relatie mai frumoasa si mai palpitanta, insa daca iti cere acces (sau intra fara permisiune) la e-mail, Facebook, telefon etc, fugi! Un astfel de barbat nu te va lasa sa ai nicio prietena si iti va cronometra iesirile, va critica tinutele si pana la urma iti va face viata un calvar. Nu este exclus ca, in paranoia lui, sa devina violent. 

3. Barbatii nehotarati 

Sexul tare se mandreste cu faptul ca poate sa ia o decizie de 100 de ori mai repede decat o femeie. Dar cand orice decizie este luata usor, mai putin cele legate de relatia voastra, atunci stii ca ai de-a face cu un barbat care fie are probleme de atasament, fie pur si simplu nu este pregatit sa faceti nimic impreuna: nici vacante, nici sa va mutati impreuna si cu atat mai putin sa va transformati relatia intr-una tot mai serioasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului