Dragoste

#picnic #lumanari #indragostiti #cuplu #idei romantice #romantism #romantic

15 moduri de a fi romantic

Sa fii romantic nu inseamna doar duzine de trandafiri, sampanie scumpa si plimbari cu limuzina. Romantismul tine de atitudine si se ascunde in ideile simple. Arata-ti dragostea prin gesturi mici, dar de efect.

 

Cu putina imaginatie si foarte multa dragoste, iti poti surprinde in mod placut partenerul si poti condimenta astfel relatia voastra. Iata cateva idei romantice   care nu necesita foarte mult timp si bani.

1. Prepara un sandwich pentru partenerul tau si strecoara-i un biletel cu o gluma, cateva versuri sau o declaratie de dragoste. In mod sigur ii vei inveseli masa.

2. Scrie-i un cec de 1000 de saruturi si lasa-i-l pe noptiera. Tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa fie incasat.

3. Foloseste un ruj sau marker si lasa un mesaj de dragoste pe oglinda din baie.

4. Suna-l pe partenerul tau si nu-i spune nimic, doar lasa-l sa auda pe fundal melodia voastra preferata. Trimite-i un sms cu un simplu "te iubesc".

5. Realizeaza un desen cu voi doi. Nu trebuie sa fie o opera de arta. Faptul ca e facut de tine conteaza cel mai mult. Adauga comentarii haioase sau mesaje de dragoste.

6. Aduna pe un CD cele mai frumoase melodii de dragoste si ascultati-l impreuna atunci cand luati cina.

7. Scrie pe biletele 100 de motive pentru care iti iubesti partenerul. Pune-le intr-o cutie si ofer-o cadou persoanei iubite.

8. Jucati-va impreuna twister , monopol, carti sau sah. O simpla bataie cu perne se poate transforma intr-o seara foarte romantica.

9. Rasfoiti albumele cu poze. Aduceti-va aminte de fiecare moment petrecut impreuna si de intamplarile haioase si romantice prin care ati trecut.

10. Scrie-i o scrisoare de dragoste sau trimite-i pe mail o felicitare. Il vei suprinde intr-un mod placut.

11. Canta-i melodia preferata! Nu te ingrijora daca nu ai voce, o sa fie amuzant si romantic.

12. Organizati un mic picnic impreuna. Nu trebuie sa fie nimic sofisticat, o patura si cateva fructe, iar ca locatie, parcul sau acoperisul casei sunt ideale pentru o escapada romantica. Poti organiza un picnic chiar pe podeaua din sufragerie sau dormitor, inconjurandu-va de lumanari parfumate.

13. Scrieti cate o lista cu tot ceea ce va doriti. Imbratisari, intalniri, cadouri, timp liber etc. Confruntati listele. Puteti avea surpriza unor coincidente placute.

14. Da drumul la radio si invita-ti partenerul la dans, fara a avea un motiv special.

15. Lasa biletele de dragoste in hainele partenerului. Le va gasi pe rand si ii vor face o surpriza placuta. 

 

Foloseste-ti imaginatia pentru a-ti arata iubirea. In mod sigur, vor insemna foarte mult pentru partener. Daca nu ai idei, gandeste-te doar la preferintele acestuia. Chiar daca nu iti ies perfect, gestul si iubirea ta sunt tot ce conteaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii