Dragoste

#barbat #cuplu #casatorie #relatie #insuratoare

10 semne ca iubitul tau nu este pregatit de casatorie

Femeile care au ca idealuri casatoria si construirea unei familii presupun, de regula, ca o relatie de lunga durata se soldeaza, in general, cu drumul spre altar. Insa chiar si dupa ani de relatie, unii barbati nu sunt pregatiti de casatorie.

Iata principalele semne care indica faptul ca insuratoarea nu este, deocamdata, pentru ei!

1. Ia cu greu decizii majore

Barbatii care iau cu greu decizii care-i privesc in mod personal, pe termen lung, sunt, de regula, nepotriviti pentru a deveni soti in acea perioada a vietii lor. Daca, spre exemplu, nu stie ce vrea de la propria cariera, ce drum sa apuce pentru dezvoltarea profesionala, cel mai probabil nu se cunoaste suficient de bine pe el insusi si nu a reusit sa depaseasca unele temeri, motiv pentru care in acea perioada a vietii insuratoarea nu este potrivita pentru el.

2. Vorbeste despre propriul viitor, dar nu-si ia in considerare iubita

Un barbat care nu intampina nicio problema sa-si proiecteze viitorul, fie ca e vorba de profesie, fie ca e vorba de locuinta pe care si-o doreste sau de ce fel de animal de companie ar prefera, dar nu-si ia in considerare iubita, nu o proiecteaza si pe ea alaturi de el nu este pregatit de insuratoare.

3. Nu este interesat de aspiratiile iubitei sale

Un barbat care nu-si intreaba partenera de ceea ce-si doreste ea pe viitor, nici macar in discutii absolut relaxate, arata lipsa de interes fata de aspiratiile acesteia, deci clar nu o vede alaturi de el in viitor.

4. Nu gestioneaza bine conflictele

Nu exista relatie fara discutii contradictorii, insa modul in care este gestionat conflictul de parteneri spune multe despre viitorul relatiei - mai exact, daca exista un viitor. Un barbat care nu stie sa gestioneze conflictul, care nu cauta sa aplaneze tensiunile, sa gaseasca o cale de mijloc, care nu incearca sa vada lucrurile si din perspectiva parteneri sale si ramane setat pe propriile conceptii nu este pregatit inca de insuratoare, caci o casnicie, dincolo de toate, presupune tocmai capacitatea sotilor de a gasi si accepta compromisuri cat de cat satisfacatoare de ambele parti.

5. Are reactii ciudate in timpul comediilor romantice

Este de la sine inteles ca majoritatea barbatilor nu se dau in vant dupa comedii romantice, dar daca-si da in permanenta ochii peste cap in timpul scenelor amoroase ce contin asa-zisele "dulcegarii", daca face vesnic comentarii rautacioase si, mai mult, este foarte greu convins sa se uite la un astfel de film, acel barbat nu este pregatit de insuratoare. Pana una alta, intr-o casnicie conteaza mai mult decat intr-o relatie de lunga durata satisfacere dorintelor fiecaruia dintre parterneri. Or, daca el vrea sa se uite doar la filme cu supereroi si cu impuscaturi, refuzand din start propunerile parteneri, categoric nu este dispus sa-i ia in considerare preferintele (nici macar in materie de filme).

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului