Dragoste

#tradare #amant #partener #relatie #cuplu #infidelitate

10 semne ale infidelitatii

O vorba din batrani spune ca dragostea e oarba. Atata de oarba, incat partenerul te poate insela chiar in fata ochilor tai, fara sa iti dai macar seama. Crezi ca esti inselat? Iata cateva semne care tradeaza o infidelitate .

 

 

 

1. Este mai atent cu tine decat de obicei

Acest lucru poate rezulta din sentimentul de vinovatie pe care il are sau din dorinta de a-si masca infidelitatea. De obicei, un astfel de semn apare la inceputul unei aventuri, iar atunci cand partenerul capata incredere si considera ca nu va fi prins, atentia excesiva se diminueaza.

2. Va certati din orice

Partenerul tau incearca sa scape de vina pe care o simte fata de tine convingandu-se, prin certuri, ca lucrurile intre voi oricum nu merg prea bine. Acestea pot veni ca o justificare pentru faptele sale.

De asemenea, cearta poate fi o reactie la faptul ca vrea sa plaseze vina infidelitatii sale pe tine sau vrea sa te convinga sa parasesti relatia voastra. In acest sens, este posibil sa pronunte aceeasi concluzie legata de certurile voastre, gen ce s-ar intampla daca v-ati desparti, intotdeauna te va considera un prieten daca va veti desparti etc.

3. Partenerul tau isi schimba dispozitia in prezenta ta

Vine de la serviciu foarte bine dispus, dar in preajma ta atitudinea i se schimba imediat. Refuza sa poarte o conversatie cu tine sau initiaza o cearta din orice lucru marunt. In acest sens, incepe sa critice lucrurile care obisnuiau sa ii placa la tine.

4. Se ingrijeste mai mult de aspectul fizic

Partenerul tau incearca sa para mai tanar sau mai atragator pentru noua sa cucerire. Acest lucru se poate observa usor din faptul ca isi schimba obiceiurile pe care le avea. Nu ii mai convine garderoba pe care o are, petrece mai mult timp in fata oglinzii si este mai atent cu ceea ce mananca, pentru a nu lua in greutate. De asemenea, si-a schimbat gusturile pentru muzica, filme, mancare etc.

5. Se aprinde repede atunci cand il intrebi unde a fost sau de ce a intarziat

Telefoanele neasteptate in mijlocul zilei sau faptul ca il intrebi ce a facut in ziua respectiva constituie motiv de cearta pentru partenerul tau.

6. Incearca sa indrepte acuze asupra ta.

Daca deschizi discutia si incerci sa afli daca are pe altcineva, partenerul tau incepe sa te acuze pe tine de infidelitate, desi nu are o baza reala pentru aceasta. Astfel, incearca sa iti distraga atentia de la propriul sau comportament.

7. Viata voastra personala s-a deteriorat

Partenerul tau petrece cat mai mult timp cu prietenii, in afara casei, iar comunicarea dintre voi doi s-a redus semnificativ. De asemenea, nu reusiti sa mai interactionati, iar viata voastra sexuala trece printr-o perioada dificila. Partenerul tau iti reproseaza ca nu ii place cum arati si evita sa intretina raporturi sexuale.

8. Partenerul tau incepe sa isi doreasca mai multa intimitate

Daca pana acum lasati usile deschide fara sa va jenati atunci cand mergeati la dus sau va schimbati hainele, acum partenerul tau inchide usile in urma lui, ferindu-se de tine.

9. Se simte vinovat atunci cand il surprinzi cu un gest dragut

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca partenerul tau s-ar simti mult mai bine daca tu i-ai face viata viata imposibila – infidelitatea sa ar fi, intr-o oarecare masura, justificata. Faptul ca tu te porti dragut cu el sau il surprinzi cu gesturi romantice il face sa se simta vinovata.

10. Foloseste expresii sau glume noi

O relatie cu o alta persoana isi pune amprenta si in obiceiurile de zi cu zi, mai ales cand este vorba de cineva pentru care avem un sentiment de admiratie, dragoste etc. Partenerul tau are, deodata, obiceiul sa foloseasca, in mod frecvent, expresii sau glume pe care nu le-ai mai auzit pana acum? Este posibil ca acestea sa fie inspirate din noua sa relatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii