Dragoste

#dragoste #femeie indragostita

10 lucruri pe care o femeie indragostita nu trebuie sa le faca niciodata

Dragostea determina femeile sa actioneze nebuneste, insa exista anumite lucruri pe care nu ar trebui sa le faci niciodata, indiferent cat de aprinse sunt calcaiele.

O relatie de cuplu de lunga durata presupune si un anumit grad de compromis, uneori chiar sacrificiu, insa asta nu inseamna ca orice este permis. Mai cu seama in randul femeilor, primele luni de relatie, cand "indragosteala" este la nivel maxim, prezinta si acte nesabuite care nu ar trebui comise. Iata cateva dintre ele.

NU trebuie sa-ti faci un tatuaj indoielnic

Indiferent cat de mare este iubirea, nicio femeie (si niciun barbat) nu ar trebui sa accepte sa-si faca un tatuaj anume doar pentru ca partenerului ii place, indiferent ca este vorba de un simbol sau chiar de numele acestuia.

NU trebuie sa plateasca tot timpul

Sa fii independenta este una dintre dorintele majoritatii femeilor, mai ales din punct de vedere financiar. Dar sa nu depinzi de niciun ajutor banesc extern nu inseamna ca este in regula ca femeia sa plateasca absolut tot la orice iesire in oras.

NU trebuie sa accepte propuneri sexuale incomode

Intr-o relatie de cuplu, indiferent ca dureaza de o luna sau de zece ani, niciunul dintre parteneri nu trebuie sa accepte nicio propunere sexuala mai putin obisnuita atata timp cat nu-si doreste.

NU trebuie sa pretinda ca nu are nevoi fiziologice

Inainte de a fi femeie, este un organism viu care elimina anumite substante. Insa, in ciuda acest dat al naturii, sunt femei care incearca sa mascheze, sub o forma sau alta, astfel de nevoi fiziologice perfect normal. A poza intr-o fiinta perfect curata, care nu are nevoie la toaleta sau nu are gaze ocazional, nu duce la nimic altceva decat la "maltratarea" propriului corp prin retineri succesive.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare