Dragoste

#vertu constellation #telefon vertu #perrelet #ceas de mana #servieta #ceas de birou #pipa #set birou #erwin sattler #pendula #cadouri business #cadouri craciun lux #cadouri craciun

10 cadouri sofisticate pentru el

Barbatii pot fi destul de pretentiosi cand vine vorba de cadouri. Daca esti in cautarea darului perfect pentru un barbat rafinat, sofisticat, elegant, iata cateva idei care te pot inspira.

 

Set pentru birou Office Clasic

Setul de birou reprezinta un must-have al omului de succes. Alege un set de birou dintr-un material de calitate si o cromatica simpla. Printre componentele de baza ale unui astfel de set, ar trebui sa se regaseasca un suport pentru instrumente de scris, suport pentru cub de hartie, cutitas pentru corespondenta si suport pentru accesoriile de birou.

Setul din imagine este disponibil in nuantele de negru si maro nature. Elementul distinctiv il constituie etichetele de argint, care pot fi personalizate. Il gasesti online, la pretul de 900 lei.

Set – pipa Don Gustavo
 
Cunoscatorii stiu sa aprecieze o pipa de marca. Daca optezi pentru un astfel de cadou, nu alege varianta mai ieftina. Risti sa produci o surpriza neplacuta. Iata un set care nu contine doar o pipa de marca, ci si toate accesoriile necesare utilizarii acesteia.

Setul Don Gustavo contine pipa Don Gustavo, o bricheta multifunctionala, perii pentru pipa, filtre Vauen si un instrument metalic pentru curatare. Ambalat intr-o cutie de cadou deosebita, setul poate fi achizitionat online la pretul de 250 lei.

Ceas de birou Phoenix

Ceasul este un cadou simplu si elegant care se potriveste perfect oricarui birou. Ceasul Phoenix, din imagine, are o cromatica simpla si rafinata: argintiu si negru.

La prima vedere un glob pamantesc din sticla, cadranul ceasului ocupa jumatate din glob. Ora se poate citi printr-o simpla rotatie a globului. Se poate achizitiona online, la pretul de 250 lei.

 

Servieta Ted Lapidus

Orice om de afaceri are nevoie de o servieta in care sa isi tina toate documentele. Daca vrei sa transformi o necesitate intr-un lux, poti opta pentru aceasta servieta din piele neagra de la Ted Lapidus.

Aceasta servieta are compartimente incapatoare pentru toate actele necesare unei intalniri de afaceri. Cromatica este dominata de negru, exceptie facand manerul si sistemul de inchidere – argintiu metalizat. Servieta poate fi achizitionata online la pretul de 550 lei.

Ceas de mana Perrelet

Pentru un om de afaceri, timpul este sinonim cu banii, asa ca ceasul de mana devine un accesoriu indispensabil. Colectia Perrelet incearca sa raspunda cerintelor unui bussiness-man, atat prin designul produselor, cat si prin functiile acestora.

Ceasul de mana Perrelet aduce un cadran simplu, care arata, centrat, ora si minutele, si separat, in dreptul orei 6, secundele. Pentru a-l completa, in dreptul orei 12 se poate citi, destul de vizibil si data. Ceasul este disponibil in magazinele Micri Gold,la pretul de 3000 lei.

Stilou Montblanc

Montblanc este o marca ce s-a facut cunoscuta, in primul rand, datorita instrumentelor de scris. Traditia incepe inca din anul 1906 si continua cu succes pana in zilele noastre.

Stilourile sunt apreciate atat pentru designul acestora, cat si pentru calitatea materialelor din care este fabricat si a produsului final. Acest stilou are o penita gravata manual, din aur de 18K, cu insertie de platina.

Prezinta un format clasic, cu rezervor pentru cerneala si diamantul alb in forma de stea, reprezentand varful Mont Blanc din Alpi. Produsul este disponibil in reteaua magazinelor Cellini, pentru aproximativ 1200 lei

Set sampanie Rosenthal

Cui nu ii place aroma si gustul unei sampanii de calitate? Incanta-ti partenerul de afaceri printr-un set de sampanie Rosenthal. Acesta contine doua pahare de cristal si o sampanie marca Moet  & Chandon, toate ambalate intr-o cutie eleganta.

Pastrati-l pentru o intalnire sau savurati-l impreuna chiar in momentul in care oferi acest cadou. Setul poate fi comandat online si este disponibil la pretul de 300 lei.

Butoni Faberge

Faberge se situeaza printre firmele de bijuterii cu traditie, luand nastere in anul 1842, la Sankt Petersburg. Carl Faberge a fost bijutierul Curtii Ruse in timpul Tarului Alexandru al III-lea si a creat renumitele oua Faberge.

Firma este recunoscuta pentru finetea cu care isi realizeaza bijuteriile, tehnicii unice si modului de a folosi emailul. Aurul roz sau alb de 18K este completat de email si diamante. Produs disponibil in magazinele Cellini, la pretul de aproximativ 6000 lei.

Telefon vertu constellation

Telefonul marca Vertu are un design inspirat din universul masinilor si al ceasurilor. Acestea nu sunt concepute doar ca un accesoriu necesar, ci mai mult ca o bijuterie.

Piesele componente sunt asamblate manual, in conditiile deosebite al atelierelor ascunse de lume. Telefoanele Vertu au luat nastere in anul 1995, iar designerul Frank Nuovo si-a dorit sa realizeze modele de exceptie. Acestea pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Cellini, pentru 70.000 lei.

Pendula Erwin Sattler  

Daca vrei cu adevarat sa impresionezi si bugetul nu este o problema, poti face cadou un obiect realizat de firme celebre, cu traditie. De asemenea, printre ofertele acestora poti gasi articole produse in serie limitata sau chiar unicat.

Unul dintre cele mai rafinate obiecte o constituie pendula. Nu opta pentru o imitatie al unui brand de succes, pentru ca este posibil sa dai gres.

Pendulele si ceasurile Erwin Sattler sunt deosebit de apreciate de colectionari. Ar trebui sa stii despre astfel de pendule ca s-au nascut dintr-un vis al lui Heinrich Sattler. Pur si simplu, acesta nu a putut gasi nicaieri o pendula pe gustul sau, asa ca s-a decis sa isi confectioneze singur una. Traditia a fost dusa mai departe de nepotul sau, Erwin, devenind un simbol al elegantei, luxului si rafinamentului.

Pendula Erwin Sattler se poate achizitiona din reteaua magazinelor Cellini, la pretul de 60.000 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului