Dezvoltare personala

#grupa sanguina #personalitate #compatibilitati

Tipuri de personalitate, in functie de grupa sanguina

Grupa sanguina spune multe despre personalitate, spun japonezii. Afla care sunt tipurile de personalitate si compatibilitatile romantice in functie de class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/grupa" title="grupa">grupa sanguina.

Ca si astrologia, credinta in predeterminarea personalitatii de catre grupa sanguina nu este acceptata de comunitatea stiintifica, insa se bucura de un succes foarte mare in Japonia.

Incepand cu lucrarea lui Takeji Furukawa din 1927 "Studiu asupra temperamentului prin grupa sanguina", sangele a devenit in Japonia la fel de important ca zodia in care te-ai nascut.

Daca nu stii ce grupa sanguina ai, intreaba-ti parintii sau doneaza sange si afla ce efect ar putea avea asupra personalitatii tale.

Afla cum se impart tipurile de personalitate dupa grupa de sange in Japonia, potrivit Divinecaroline.com:

 

Grupa sanguina 0

 

Potrivit credintelor japoneze, cei cu grupa de sange 0 sunt lideri inascuti. Foarte creativi, ei pot fi adesea centrul atentiei si fac o impresie buna.

Sunt persoane intuitive, focalizate, independente, increzatoare, care pot prefera sa se bazeze pe fortele proprii pentru a-si atinge obiectivele.

Din punct de vedere romantic, cei cu grupa de sange 0 sunt cel mai compatibili cu grupele 0 si AB.

 

Grupa sanguina A

 

Cei cu grupa A pot parea adesea calmi, insa pot fi macinati de griji si anxietate. Ei evita in general functiile de conducere, chiar daca sunt pregatiti pentru ele, datorita stresului care le insoteste.

In general perfectionisti, cei cu aceasta grupa sanguina sunt predispusi la timiditate. Atunci cand sunt introvertiti, sunt echilibrati si stiu sa asculte.

Le place sa tina pasul cu moda si sa-si controleze mediul inconjurator, insa evita kitsch-ul. Sunt romantici inascuti si le place sa se piarda in lumi fantastice.

Compatibilitatea romantica cea mai mare bazata pe grupa de sange este manifestata fata de cei cu grupa A si AB.

 

Grupa sanguina B

 

Ambitiosi si orientati catre succes, cei cu grupa sanguina B sunt extroverti si se pricep sa-i sustina pe cei din jur.

Desi acorda o importanta mare aparentelor, ei dau dovada de empatie si inteleg si accepta cu usurinta punctele de vedere ale celor din jur, evitand de cele mai multe ori confruntarile sau provocarile.

Chiar daca pot fi si impulsivi, ei sunt optimisti si puternici.

Cei cu grupa sanguina B vor gasi cel mai usor fericirea alaturi de un partener a carui grupa este fie B, fie AB.

 

Grupa sanguina AB

 

Dualitatea ii caracterizeaza pe cei cu grupa sanguina AB. Ei pot fi atat timizi cat si sociali, anxiosi, dar si increzatori.

Sunt adesea seriosi, dar si rabdatori. Purtatorii grupei sanguine AB reactioneaza bine in conditii de stres, iar puterea lor de concentrare este admirabila.

Au gandire logica si sunt, in general, corecti.

In ceea ce priveste compatibilitatea romantica, cei cu grupa sanguina AB pot fi fericiti alaturi de parteneri cu orice alta grupa.

 

Deoarece legatura dintre tipurile de personalitate si grupa sanguina nu a fost dovedita stiintific, ea nu trebuie sa cantareasca mult in deciziile tale, insa poate fi punctul de pornire pentru a stabili compatibilitatea cu partenerii potentiali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare