Dezvoltare personala

#cariere #dezvoltare personala #esec #cariereonline.ro #esec managerial

Stii cum sa acompaniezi esecul managerial?

Un proiect nou aduce cu sine sperante si asteptari diferite pentru cei implicati. Pentru unii este o noua sansa de afirmare, pentru altii este un spatiu pentru a face lucrurile cum stiu ei mai bine, pentru altii este doar o povara in plus in agenda lor si asa foarte incarcata.


Dar am sa ma refer in acest articol la un proiect foarte specific pentru a introduce o competenta de acompaniere a dezvoltarii angajatilor, pe care managerii au nevoie sa o invete pentru a crea medii in care oamenii sa performeze.

In echipa de marketing a unei companii din zona de productie industriala, Cristina – marketing managerul, a venit cu o idee buna, validata de directorul general, dar si de echipa, pentru a cuceri un nou segment de piata. Cristina era foarte increzatoare in ideea ei, stia ca este un volum mare de munca, ca are nevoie de sprijin de la cativa colegi pentru a o implementa, insa era pozitiva. A gandit un plan de proiect pentru a implementa aceasta idee. Si-a setat cateva target-uri, un deadline si pasii pe care ii are de parcurs. si a inceput sa lucreze la acest proiect. La sedintele echipei, isi tinea colegii informati cu progresele facute in proiect. A urmat o perioada foarte incarcata si asa au trecut cateva luni de munca… In luna august deja era aproape de jumatatea proiectului. La evaluarea facuta la aceasta data, indicatorii partiali asumati de Cristina nu erau cei pe care i-a fixat la inceputul proiectului. Erau mult mai jos. Cristina vazuse pana in august si alte semne ca acest proiect nu va ajunge acolo unde a targetat ea, dar era increzatoare… Stia ce are de facut si stia ca poate sa o faca.


Citeste continuarea articolului AICI!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare