Dezvoltare personala

#dezvoltare personala #succes profesional #esec profesional

Patru motive pentru care ar trebui sa dam gres mai des

De multe ori ne e frica sa propunem o idee in cadrul sedintelor de la job deoarece consideram ca aceasta nu este una geniala, care sa ne genereze entuziasm din partea celor prezenti, si de pe urma careia sa primim aprecieri din partea sefului. Teama de esec ne face uneori sa nu ne asumam anumite oportunitati care sa ne aduca succesul.

Dupa cum spunea Sir Ken Robinson, scriitor englez si speaker international, ”daca nu esti pregatit sa gresesti, nu vei fi putea niciodata sa fii original”. Asa ca, cititi in continuare cateva motive pentru care ar trebui sa dam gres mai des.

Ideile bune sunt ca o loterie. De multe ori, descoperirea unei idei bune tine foarte mult de sansa, potrivit celor de la CBSNews. Daca iti reuseste din prima, e posibil sa ai foarte mult noroc. In majoritatea cazurilor dam gres de mai multe ori pana gasim solutia corecta.

Citeste continuarea pe cariereonline.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare