Dezvoltare personala

# dezvoltare profesionala #leadership #manager #dezvoltare personala #succes in cariera #cariereonline.ro # cariera de succes

Manager pentru prima data – tranzitia de la specialist la manager

Cel mai timpuriu test de leadership vine odata cu prima numire intr-un post de manager. Multi manageri nou promovati pica la acest test.

Procesul promovarii ca manager este un unul de descoperire si invatare. Actualii directori au fost modelati de aceasta prima experienta. Multi ani mai tarziu isi amintesc primele luni ca manager si experientele care i-au transformat.

Acest test initial pe drumul transformarii este fundamental, avand impact atat la nivel individual, cat si organizational.

O companie pierde foarte mult cand un specialist foarte bun este promovat manager si acest proces nu este unul reusit, adica noul manager nu este la fel de performant conducand-i pe altii

Am intalnit in multe organizatii promovari care s-au soldat cu un esec si am vazut frecvent ca actorii implicati in acest proces nu...

Citeste continuarea pe cariereonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului