Dezvoltare personala

#job #proiect caritabil #imparte.ro

Joburi caritabile la imparte.ro

Unul din cele mai importante lucruri pe care poti sa le faci daca vrei sa profiti de joburile caritabile de la este sa cauti bine acolo unde se gasesc astfel de joburi.

Pe caritabile dar si o retea mare de socializare. Cum orice membru iti poate confirma, joburile caritabile pot deschide usi noi si iti pot da oportunitati pe care nu credeai ca o sa le intalnesti.

 

Ce job caritabil ai alege?

 

Odata cu cele mai noi joburi caritabile, merita sa incerci sa le descoperi. Si, inainte sa te apuci de vanatoarea de joburi, trebuie sa stii ce iti place si ce ai vrea sa faci. Asaza-te si gandeste-te cateva minute ce job caritabil ti-ar placea sa alegi. Iti place sa lucrezi individual sau alaturi de o echipa? Daca iti place munca in echipa, cat de apropiat vei fi de aceste persoane? Discutii pe internet, la telefon sau fata in fata? Ai avea rabdare sa-i asculti si sa te implici in problemele lor? Ai acorda atentie fiecarei persoane?

 

Un job caritabil, un job nou

 

Aflam de la persoanele din jurul nostru ca sunt plictisiti de joburile traditionale, ca duc o viata monotona la serviciu, unii dintre ei si-ar dori sa imbine activitatile zilnice, sa cunoasca oameni sau sa-si diversifice activitatea. Sunt in cautarea jobului perfect, si atunci cand isi doresc prea mult o schimbare si nu vad nicio solutie, intra in panica sau se deprima. Insa, pentru ei acum exista joburile caritabile de la . Sunt joburi caritabile prin care fiecare gest inseamna un pas inainte, sunt mai distractive, de socializare, de cunoastere, de ascensiune profesionala si foarte flexibile.

Iata care sunt joburile caritabile de la imparte.ro :

  • Asistent personal pentru o persoana batrana
  • Daca esti bun la fotografie, fa albume de poze alaturi de persoanele pe care le-ai ajutat
  • Alatura-te redactiei imparte.ro si scrie-ne despre schimbarea in bine
  • Scrie articole cu povesti adevarate despre tine si ceilalti
  • Fii comunicatorul proiectelor sociale noi
  • Lucreaza ca liber profesionist: ajuta cel putin o persoana sau o institutie sociala din lista celor care au nevoie de ajutor
  • Devino un ghid pentru prietenii care au accesat pentru prima data imparte.ro
  • Devino furnizor de stiri si evenimente caritabile cu un “Like” si un “Share” pe Facebook
  • Lucreaza ca moderator pe forum cu o lume intrega de oameni generosi
  • Sustine imparte.ro

 

Noi am facut totul din toate joburile caritabile de mai sus, si le facem in . Poti sa le faci si tu! Daca nu te descurci cu unul din aceste joburi caritabile, da-ne de stire la contact@imparte.ro si iti vom fi de ajutor. Tine minte, oportunitatile tale caritabile sunt vaste, si totul tine de imaginatia ta. Cel mai bun sfat al nostru este sa te preocupi de sarcinile care ti se potrivesc.

Citeste articolul pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare