Dezvoltare personala

#viata personala #echilibru #cariera #mituri

Echilibrul intre cariera si viata personala: mit sau realitate?

Asociatia React, una dintre cele mai mari organizatii neguvernamentale din tara, a organizat la Bucuresti seminarul „Echilibrul intre cariera si viata personala: mit sau realitate?”. Evenimentul, parte a proiectului „Femeia de astazi pentru societatea de maine”, a adus in discutie importanta depasirii stereotipurilor si incercarea de a rezolva conflictul din ce in ce mai intalnit intre viata personala si cariera.

 

“Necesitatea prezentei pe agenda publica a egalitatii de sanse intre femei si barbati este imperioasa si accesul la dezvoltare profesionala trebuie asigurat membrilor comunitatii - femei si barbati in egala masura. Pentru ca femeile sa fie tratate in mod egal cu barbatii, este necesara adoptarea unor masuri active de combatere a stereotipurilor si de intelegere a naturii oamenilor – care, indiferent de gen, isi doresc sa evolueze atat personal cat si profesional, fara sa fie nevoiti sa renunte la una dintre cele doua. Mai mult, este foarte important ca angajatorii sa inteleaga si sa incurajeze echilibrul intre cele doua laturi, pentru ca atat barbatii cat si femeile sa aiba sanse egale pe piata muncii.” – a declarat Anca stefan, presedinta Asociatiei React.

Asociatia React, premiata cu 13 premii de excelenta nationale si internationale, dezvolta proiecte care aduc schimbari in sanatate, educatie, dezvoltare comunitara si economie sociala pentru a contribui la o evolutie armonioasa a societatii romanesti.

Seminarul de la Bucuresti, la care au participat membri ai societatii civile si ai mass media, a adus in discutie sansele profesionale egale ale femeilor si ale barbatilor si stereotipurile care ne impiedica sa ne exploatam potentialul personal si profesional. Evenimentul este parte a proiectului “Femeia de astazi pentru societatea de maine”, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni! Proiectul vizeaza si femeile din regiunile Centru si Sud Vest Oltenia, carora asociatia le ofera cursuri gratuite de formare profesionala, sprijin in gasirea unui loc de munca si mentorat in dezvoltarea unei afaceri.

Asociatia React a fost creata in 2006 pentru a veni in sprijinul actorilor societatii civile prin proiecte ample, durabile, cu impact in comunitatile vizate si are 5 sucursale in care lucreaza mai mult de 50 de angajati si peste 200 de voluntari. Organizatia si-a asumat transformarea comunitatilor prin identificarea de solutii personalizate, adaptate nevoilor locale, reusind pana in prezent sa contribuie la salvarea a mai mult de 150.000 de vieti omenesti.

Mai multe detalii despre Asociatia React si despre proiectele pe care le realizeaza gasiti pe www.asociatiareact.ro, e-mail: andreea.rotaru@asociatiareact.ro sau telefon: 021 315 45 32.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cat de importanta este stima de sine

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.