Dezvoltare personala

#studntie #cursuri BookLand #elevi # bookland #BookLand Evolution

Dezvoltarea personala, importanta pentru viitorul elevilor si studentilor! Participa si tu la conferintele BookLand

 

 

Luni debuteaza editia a patra a conferintelor BookLand. Elevii si studentii vor avea sansa de a participa la cel mai amplu proiect cultural de dezvoltare personala prin discutii libere cu peste 500 de profesionisti consacrati. Conferintele BookLand au loc in 23 de orase ale tarii.

Astfel, tinerii din Alba Iulia sunt asteptati in perioada 03-07 aprilie , in intervalul orar 14:30 – 16:00, la Universitatea „1 decembrie 1918”, in Amfiteatrul A9.

Nicolae-Calin Bulac, Preot, dirijor corul “Theotokos” - “Astept cu interes si curiozitate intalnirea cu tinerii de la BookLand. De ce? Pentru a afla noutati. Noutati despre... viitor. Despre lumea in care eu, tu, noi toti, vom trai in anii care vin. Tinerii sunt o prefigurare a viitorului si nu voi rata ocazia de a-i lua un scurt interviu…viitorului. Si cand spun acest lucru sunt foarte sincer. In primul rand pentru ca nu agreez oamenii falsi, care vor sa para altceva decat sunt, care poarta o masca bineplacuta celor din jurul lor, dar care nu ii reprezinta catusi de putin. Asadar, daca voi avea si eu de spus ceva, acel lucru va fi extrem de sincer. Din inima catre inimi.”

Carmen Pauleti, Logoped, Manager Asociatia IDO Alba Iulia - “Sunt cel putin optimista si vad lucrurile bune in orice. Rad, cant, ma joc, vorbesc mult si cred cu tarie ca, daca iti doresti ceva cu adevarat, ti se indeplineste. Lucrez cu tinerii din vremea studentiei, cam tot de pe atunci am cunoscut ce inseamna voluntariatul. Sunt lider in Organizatia Cercetasii Romaniei la nivel national si local, lucrator de tineret in cadrul proiectului TINEretea, al Ministerului Tineretului si Sportului si de curand managerul Asociatiei IDO Alba Iulia unde scriu si implementez proiecte cu si pentru tineri, iar in timpul liber profesez ca si logoped. E atat de usor sa crezi cu adevarat ca poti face , e doar esential sa vrei”.

Intrarea la conferinte este LIBERA!

Speakerii Conferintelor BookLand Evolution Alba Iulia sunt: Adrian Butuc – Coach, teacher & speaker, Iudita Maris - Owner la Partener TEX, Nicolae – Calin Bulac – Preot, dirijor corul “Theotokos”, Andreea Bogdan – Realizator, Prezentator TV, Director Kapital TV – Alba Iulia, Carmen Pauleti – Logoped, Manager Asociaia IDO Alba Iulia si Lucrator de tineret, Cristian Covaciu – Antreprenor, Director general IPEC, Daniel Avram – Profesor de muzica, Liliana Cristina Damian – Manager magazin naturist Bio Shop, Cosmin Toma – Executive Chef, Dragos Zaharia – Presedinte Asociatia SM SPEROMAX Alba, Dorin Sava – Director Executiv Fundatia Comunitara Alba, George Bounegru – Arheolog la “Muzeul National al Unirii” Alba-Iulia, Daniel Breaz – Profesor Universitar Doctor, Rector Universitatea “1 decembrie 1918” Alba Iulia, Ruxandra Barbat – Antreprenor, Co-founder Stories – Communication Agency.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului