Dezvoltare personala

# sfaturi dezvoltare profesionala # dezvoltare profesionala #cv #dezvoltare personala #angajare #cariereonline.ro # cv angajare

CV-ul video nu iti foloseste la nimic! Chiar te poate dezavantaja

Aceasta este una dintre concluziile emisiunii Jurnal de Leadership, ce a avut loc luni, 27 august, la radio Lynx. Moderatorii emisiunii, Mirabela Stoica si Marius Dobre, jurnalisti ai Revistei Cariere, au avut-o ca invitata pe Floriana Enescu, psiholog cu o experienta de 12 ani in recrutare si executive search, membru fondator si Managing Director al companiei de executive search Qualia.

Pe parcurul emisiunii s-a discutat despre cele mai noi tendințe in recrutare, printre care se numara si elaborarea CV-ului video. Totusi, specialistul considera ca acest gen de CV poate reprezenta mai degraba un impediment in impresionarea recrutorului. Floriana a oferit drept exemplu persoanele care ar putea avea diferite deficiențe de vorbire si care, desi pot fi foarte bine pregatite si ar ajunge...

Citeste continuarea pe cariereonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului